Oszalałeś? !! Znaczy ja nie, a jak Ola to nie wiem.. Może się odezwie bo na protestach była... Po prostu od czasu do czasu mam trochę innych zajęc.. Zresztą co tu pisac. Kurs się trzyma, czekamy na info.
Nie wiedziałam co mi tu nie lezy, a Ty jakies inne IP masz. Tyśto czy Nietyśto? Jak Bloobek w tych masowych czerwinościach... Ale ponaganiali nie.??/ Dziś chyba tylko TIG na +++,ale wywaliłam... Pewnie za wcześnie ale cóż Spłoszyłam się bo jakoś szybko rośnie... i tak za uszy trochę :) A może mi sie wydaje, bo sie do +/- 5 procent tam przyzwyczaiłam..
Było dużo pytań - wygląda, że raczej przez kogoś kto chce wejść w te usługi:
Pytanie nr 26: Szanowni Państwo, zwracamy się z prośbą o zmianę treści SIWZ dotyczącą punktu 4.2.3.1 b z 12 miesięcy na 3 miesiące. Taka zmiana da możliwość złożenia ofert przez szersze grono Oferentów. Z doświadczenia wiemy, że niewiele firm będzie w stanie spełnić wymóg dotyczący 12 miesięcy doświadczenia przy realizacji jednego projektu w zakresie obsługi zarówno infolinii, czata jak i wirtualnego doradcy, gdyż te rozwiązania powinny być wdrażane stopniowo ze względu na ich specykę. Odpowiedź: Szanowni Państwo, uprzejmie informujemy, że z uwagi na charakter świadczonych usług, dotychczasowe doświadczenia oraz konieczność zapewnienia najlepszej jakości obsługi jako podmiot administracji rządowej, nie przewidujemy zmiany kryteriów wskazanych w SIWZ. Zmiany treści SIWZ W związku z udzieleniem odpowiedzi na zadane pytania, oraz działając na podstawie art. 38 ust. 4 w zw. z art. 38 ust. 1 pkt 1 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych (tj. Dz. U. z 2019 r. poz. 1843) zamawiający informuje o zmianie treści SIWZ. Zamawiający informuje, że przedłuża termin składania ofert zmieniając treść SIWZ w następującym zakresie: 1. Rozdział 8 pkt. 8.1 SIWZ otrzymuje brzmienie: „Ofertę należy złożyć na Platformie pod adresem: https://mpit.ezamawiajacy.pl w zakładce „OFERTY" do 28.10.2020 r. do godz. 11:00.” 2. Rozdział 8 pkt. 8.2 SIWZ otrzymuje brzmienie: „Otwarcie ofert nastąpi poprzez upublicznienie wczytanych na Platformie Ofert w dniu 28.10.2020 r. o godz. 12:00.”