Jw a trolle nie mają pojęcia co się dzieje i piszą bzdury Enter jak dostanie z tarczy kasę będzie kosztował ponad 40 zł i trolle piszczą bo nie stać ich na akcje
Słuchaj ja mam średnia 29 więc jestem delikatnie mówiąc... Powieszony na haku :) Dobrze, że enter lata ale to jest kropla w morzu jego możliwości i podaży jaką powinien zaoferować. Oczywiście nie załamuje się bo nic nie trwa wiecznie ale nie manipulujmy. Ten sezon zimowy będzie najgorszy w historii będą latać łącznie tylko po 500-1000godzin miesięcznie (to bardzo mało), a wiem to z branży ale nie ma co więcej tematu roztrząsać. To fakt i nie zakłamujmy tego bo tylko negatywnie to wpłynie na kogoś wrażliwego na kurs. Trzeba przetrzymać i tyle, jeszcze będzie pięknie!
To ze lata kilka samolotow to nie znaczy ze enter generuje zysk wrecz przeciwnie generuje straty, w lotnictwie zysk bierze sie z tego co jest ponad 60% wykorzystania samolotu, KAZDY samolot musi zrobic 3-4 kursy dziennie aby na koniec dnia wygenerował sie zysk AMEN
Ty to masz fantazję, a twoja doba ma przynajmniej 50 godzin ha ha ha i jak ma być dobrze jak tacy ynwestory tutaj są. Dzieciaku policz 4 kursy dziennie do Egiptu to doby ci braknie, oczywiście licz cały kurs, Enter i tak radzi sobie super i lata cały czas, a trollą dziękujemy. Ludzie latali i będą latać osobiście wróciłem teraz z Turcji i samoloty pełne więc tylko strach panikarzy robi swoje i proponuję zapoznać się z nalotem. Sami poszukajcie stron, a kto nie chce może inwestować w co innego. Nikt tutaj nie nagania ! Ja dokupuję ile mogę bo czartery i tak zawsze wyjdą na swoje i latać będą zawsze i wszędzie, tym bardziej, że Enter jest super zarządzany !
Trolle wymyślają już różne rzeczy do Egiptu nawet 2 kursów nie jest w stanie zrobić samolot w ciągu doby a ten pajac pisze, że powyżej 4 zarabia ha ha ha temu to chyba kaftan rozwiązali na chwilę hi hi hi