• Spokojnie Autor: ~Inwesstor [85.221.132.*]
    Jak ruszy to nikt tego nie zatrzyma
  • Re: Spokojnie Autor: ~Ssak [83.6.215.*]
    Tak już słyszę od pół roku niestety, zamiast rosnąć to cały czas spada.
  • Re: Spokojnie Autor: ~Ja [185.146.99.*]
    Od niedawna spada, wczesniej w krotkim czasie z 2.5 na 10, wiec nie narzekaj!
  • Re: Spokojnie Autor: ~Inwesstor [85.221.132.*]
    Właśnie, wszystko zleciało a investeko się trzyma, a dopiero zobaczymy wzrosty
  • Re: Spokojnie Autor: ~Investor [37.248.161.*]
    Tutaj można wejść z małym kapitałem i zysk prawie 100% pewny w krótkim czasie.
    Dobre perspektywy.
  • Re: Spokojnie Autor: ~Inwesstor [5.173.224.*]
    Tak dokładnie
  • Re: Spokojnie Autor: ~baterian [5.173.169.*]
    pięknie sie trzymamy na tle rynku...., póki co istotniejsze rzeczy na ulicy....
  • Re: Spokojnie Autor: ~AzjatyckiTygrys [5.172.235.*]
    Trzeba czekać aż się ulica zainteresuje
  • Re: Spokojnie Autor: ~rtomala [94.31.101.*]
    ja dziś spokojnie sobie podskubuje
  • Re: Spokojnie Autor: ~baterian [5.173.160.*]
    a czemu nie wczoraj jak były po 5,70, jak Ty podskubujesz wyżej to czyżby już czas......

pozdrawiam ;-)
  • Re: Spokojnie Autor: ~rtomala [46.134.156.*]
    i wczoraj też
  • Re: Spokojnie Autor: ~baterian [5.173.160.*]
    to bralismy razem...
    na to wychodzi
  • Re: Spokojnie Autor: ~AzjatyckiTygrys [31.0.127.*]
    wszyscy zapakowani ? kiedy odjazd ?
  • Re: Spokojnie Autor: ~Rob [217.173.2.*]
    Bez dobrego info nic nie ruszy, na razie to handlujemy między sobą, takie moje zdanie. Mam tego całkiem sporo i cierpliwie czekam.
    dalej dziś sobie podkupuje
  • Re: Spokojnie Autor: ~Rafal_Biały [79.184.77.*]
    W tym roku spółka buduje sobie portfel zamówień na przyszłe lata a pokazuje że ma szeroki wachlarz ofert.
    Po pierwsze i najważniejsze dostałą pozwolenie na komercjalizację swojego autorskiego projekty zgazowania odpadów i wybuduje ( nie wiemy jeszcze za ile ) " nie spalarnie" która przetworzy 35 tyś ton śmieci rocznie . Porównywałem to do największych spalarni w Polsce jeśli chodzi moce przerobowe i np 8 miejsce zajmuje Warszawa o mocy przerobowej 60 tyś ton .
    Więc miejsce i potencjał do rozwoju jest tym bardziej że NFOŚiGW będzie wspierał w przyszłości ekologiczne projekty takie jak ma Investeko.
    Po drugie Nowy Wełnowiec który jak wypali otworzy firmie drzwi to oczyszcza terenów zanieczyszczonych których w Polsce jest dużo
    Po trzecie recykling paneli słonecznych.
    Jest też kilka projektów mniejszych i nowe dziedziny w które nie boją się wchodzić.
    Firma przyszłościowa i tylko spokojnie trzeba czekać . To jedyna moja spółka na LONG i traktuję ją jak moją emeryturę .
    Pozdrawiam
  • Re: Spokojnie Autor: ~ecoludek [62.133.148.*]
    Uściślę, Jest wydane już dwie decyzje środowiskowe na "nie spalarnie" i prawdopodobnie trzecia jeszcze w tym roku zostanie wydana!
    W tym roku także okaże się czy 2 projekty LIFE na recykling paneli i recykling plastiku uzyskają wstępną akceptację oznaczałoby to że można składać pełny wniosek o dofinansowanie, trzymam kciuki.

Co do rekultywacji, to spółka uzyskuje takie zlecanie bo ma już za sobą kilka zrealizowanych i dzięki temu ma unikatowe kompetencje i pewnie to było głównym powodem wybrania Investeko do tak dużego i trudnego tematu jak Nowy Wełnowiec.

Myślę że w tym roku jeszcze nasz czymś pozytywnym zaskoczą bo zaczęło się wokół nich dużo dziać więc i potencjalni zleceniodawcy się szybko pojawią.
    i dlatego jest okazja sobie dobierać bez dużego podbijania kursu co zauważyłem
    i co czynie
  • Re: Spokojnie Autor: ~ja [185.194.187.*]
    Ja tez. Ktos namietnie wywala w okolicach 6
  • Re: Spokojnie Autor: ~Terminator [104.129.56.*]
    Bardzo mało osób wie jeszcze o spółce, a szczególnie o jej potencjale, dlatego jesteśmy z kursem i obrotami tu gdzie jesteśmy.
    Ale teraz na rozkaz Stanów wszystko jeszcze mocniej ruszy w ochronę środowiska i OZE.
    Spadnie ciśnienie z Covidówek to tu będzie bardzo grubo i to jeszcze w pierwszym kwartale 2021.

Pozdrawiam-)
  • Re: Spokojnie Autor: ~Teoretyk [5.173.242.*]
    W tym tygodniu ma być Raport
[x]
INVESTEKO 6,96% 2,46 2025-11-04 13:59:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.