• żałosne zainteresowanie Autor: ~pryciarz100 [79.187.20.*]
    To jest cały Plastek, zabrakło dzisiaj umówionych transakcji i obrót siadł do zera. Zainteresowanie drobnych jest tak ch.....we że może być tylko lepiej w przyszłości. Nikt nie chce mieć tych akcji w portfelu:):):) A to wszystko zaledwie jeden dzień po wstepnych wynikach za rekordowo rentowny kwartał....
  • Re: żałosne zainteresowanie Autor: ~patrze [81.161.113.*]
    nikt jak nikt ;)
    a jak miałby być umówione ?
    toś ty insidere co wszystko wie ?;)
    dawaj jaki jest cel tej zabawy - 5 zł 10 zł ?

• Re: żałosne zainteresowanie Autor: ~pryciarz100 [79.187.20.*]
    Wiesz, tutaj jest tak, jak zaczynają kupować duże pakiety to nagle pojawiają się oferty sprzedaży akurat w takiej ilosci w jakiej jest zapotrzebowanie. Tak jest od bardzo dawna. Jeden dzień zakupów , trzy miesiące bez jakiegokolwiek zainteresowania. Czasami ktoś się podłączy z jakimiś małymi ofertami typu 2k, 3k, 500 akcji. Ale jak ucicha zabawa na większych pakietach tak i te małe się nie wyrywają... Tu musiałaby wybuchnąć bomba taka jak na biomedzie żeby rozruszać dziada... Spółka sama w sobie idealna , wskaźniki do kupowania ma idealne a leży na deskach i kwiczy:) Z drugiej strony patrzę na ten biomed wskaźniki utuczone na maksa , z każdej strony balon rozejbany do granic wytrzymnałości. Ale ludziom to nie przeszkadza a mój znajomy trzyma i czeka na 100 zł. I wiesz co? Prędzej tam zobaczymy te 100 zł niż tutaj 3:):)
    Ja tu jestem od niedawna. Gdzieś wyczytałem o plx ciekawy art - choć juz sam nie wiem gdzie i nie mogę go znależć ;)
    Dziwna spółka, dobrze zarabia, ale ludz nie ma, tzn nikt się nie iteresuje. moze dlatego ze wszsycy poszli na covidowe spolki.
    BML to balon g.. bedzie z tego osocza, tam "wałkarz na wałkarzu" to byl praktycznie bankurt - wiem bo moje okolice, i trafił im się covid plus "paka" od krecenia lodów... Co tam będzie nie wiem. ale watpie zeby 100 zł ;-)
    co tu sie może stac - nie wiem zeby to odpaliło - moze powinni kurde rekawice robic zamiast pudełeke ;)

ja tam jeszcze trzymam, choc nie mowie ze na cos innego nie przeskoczę - nie wiem jak przebija to 1,77 to moze pojda dalej normlanie. dziwna spolka.
    Ja oczywiście też trzymam i wciąż mam nadzieję że wartość spółki zostanie zauważona ... Pozdrawiam:)
    Sorry za literki, ;-) spółka dziwna, bo raczej mało podatna na ruchy i tak jak patrze od 9 lat stoi i stoi.
    Jak zaczarowana 3 nie może przebić, a widze zyski, ma dywidendę płaci.
    Dziwne, może dlatego, że papiera mało to nie ma kto tym krecić, a spekuła lubi wydmuchy gdzie dużo wolnego papieru i możę
    robić co chce. Tu ciężko bo te dwie magiczne spółki trzymają papier.
    Zobaczmy co dalej.
    A jak wyniki za 4 IV miała spółka rok temu? Generalnie też ok? Jest tu jakaś sezonowść?
    Czy raczej IV kwartał też powinien być dobry?
    pozdrawiam ;)
    Raczej nie dostrzegam sezonowości , zwracałbym uwagę na ceny PP na stronie plastech.pl są co miesiąc aktualizowane. Przy obecnych cenach surowca plastek jest wręcz skazany na zyski netto...
    dzieki za info.
    faktycznie ceny jak patrze leca od 10 lat.
    choć widzę, że może być podwójne denko na plastiku - nie wiem jaki rodzaj oni uzywają.

nic trzeba obserwować.
    mogliby przejsc to 1,77
    choć nie powiem mógł bagienny jest - zero zaitnersowania - wszsycy kufa na spekule gamingowo- covidowej.
    mogłby głowny albo ten co dokupował, szarpnąc infem kursem ;)

• Re: żałosne zainteresowanie Autor: ~Pryciarz100 [37.47.32.*]
    Obserwuj PP homo, PP blok
    dzięki za info.
    Zobaczmy jak sie zamknie tydzień. Dobrze jakby 1,77 przeszli.
    Spytam o ile moge, bo widzę, żeś długo siedzący na bananie.
    Masz coś w portfelu innego, albo branża którą się interesujesz?

• Re: żałosne zainteresowanie Autor: ~Zenon [88.156.129.*]
    Jak podadzą że wchodzą w rękawice to nie 3 a 30 zł zobaczymy
  • Re: żałosne zainteresowanie Autor: ~Pryciarz100 [89.64.147.*]
    Nie mam innych akcji. Generalnie interesują mnie mechaniczne systemy na fw20. Branżę jakie wydają się teraz ciekawe? Według mnie firmy związane z kolejami można obserwowac.:)
  • Re: żałosne zainteresowanie Autor: ~patrze [89.75.162.*]
    W FW się "nie bawie". Nigdy nie próbowałem, ale obawiam się, że szybko by mnie zczyściło.
    Staram się szukać "średnie - małe spółki" które sensownie wyglądają, a kurs nisko, plus technika coś ma szanse pokazać.
    Dlaczego spółki kolejowe? Jakaś podpowiedź ? :) Popatrzyłem to mamy 3 na gpw i tylko pkp cargo wydaja się technicznie ciekawe, reszta raczej leci, ale nie wbijałem się w ich wyniki finansowe. (trakcja, newag). Coś jeszcze innego jest "z kolejowych" spółek ?
    pozdrawiam
    Tydzień ładnie zakończyli, wiem, że żadnym obrotem, ale zawsze. Nic siedzę dalej i patrzę co będzie.
    Torpol jeszcze do kolekcji
    Dzięki tego nie znałem. I chyba to wygląda najciekawiej. I kurs tez dość ładnie wygląda.
    Z tego co czytam to ma być wypłacona dywidenda na dniach. Ładna kwota dywidendy nie powiem.
    Obserwuje sobie ;)
    Dzięki.
    Ciekawe jak "nasz" muł będzie się zachowywał ?
    Dziś szalone obroty...
    Patrze i patrze i faktycznie drażniąca spółka, żeby jakiś handel choć był, a to ktoś wystawi 10 ktoś zabierze i jakieś groszówki lecą.
    Ruszy kiedyś ta spółka nie ruszy? Klimatu teraz to nie ma ale ogólnie?

To jest właśnie cały handel na plx
[x]
PLASTBOX 0,00% 2,68 2022-02-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.