jak by mieli wywalic w ulice akcje nie wywalali by po 90 gr czy marne 2zl
robi by to po 10-15zl Wy myslicie ze nie stac ich na to by napompowac kurs do tych poziomów ?? dobry marketing i mozna wszystko
teraz jest gra psychologii macie oddac akcje które posiadacie, dlatego kombajn włączony, jezeli stwierdzą ze wiecej nie wycisną ruszą w górę. Kombajn mieli i zbiera żniwo, algorytmy w grze taka gra
Od Softblue joyfix kupił 48 baniek akcji Boruty za 20 gr i teraz sprzedał i zrobił interes życia, no niby pożycza na niski procent, InventionBio, ale zobaczymy czy to da nam też zarobić?
No to wróciło do poziomu sprzed wybicia październikowego i tyle. Niżej nie będzie. A do ilu spekuła pociągnie to tylko oni wiedzą, będzie zależeć od pozytywnych ESPI i wyników kwartalnych, które mają pojawić się wkrótce
Te trzy spółki co podałeś to było zwykłe pump&dump, aqt i 4mass zarządy wywalały akcje dla pieniędzy, nie dla inwestycji. Tutaj kurs nie wyskoczył na dwa złote z 20gr w dzień, tylko sukcesywnie rósł przez kilka miesięcy. W dodatku nie pojawiło się żadne negatywne info pod takie spadki, wręcz przeciwnie. Wniosek tylko jeden - gruba spekuła na pokładzie, ulica nie wystawia batonów na K za 20 dużych baniek. Takie manipulacje kursem jakie widzieliśmy tutaj wczoraj i dziś powinny być karalne, ewidentnie ktoś pakuje akcje do wora. Gdyby to była dystrybucja, to byłaby na poziomie conajmniej 1,5zl
baton z lewej świadczy o wywalaniu akcji! może być dalszy zjazd jutro, skoro kupili po 20 gr miliony akcji to jak najbardziej im się opłaca sypać i po 80 gr, zysk x4!
A co, jeśli baton z lewej stoi, po to, żebyś myślał, że to popychacz? Koniec końców ktoś mu zrzucił te 4,5mln akcji po 1zł i albo ten ktoś spadł z rowerka, albo posikał z radości.
Ja i tak czekam do 3zł najmniej, tyle napompują przed gpw
nic tylko czekać na realizację postawionych celów. Jeśli zrealizują to co już zapowiedzieli to można się spodziewać okolic 100 przy obecnej licznie akcji (przejęcie kontroli nad inventionbio (rdzeń całego biznesu) i projekt covid wg mnie kluczowe aby ruszyć z miejsca dalej by myśleć o wyższych kursach bioherbicyd (za rundap) umowa z amerykanami na technologię biorafinacji, nanoemulsja, dalszy rozwój marki onlybio aż za pięknie tu się przyszłość rysuje i trochę to wzbudza moją nieufność bo nie do końca rozumiem sens tworzenia grupy hubtech i wprowadzenia inventionbio na gpw zamiast przejąć chyba, że chodzi o dodatkowy kapitał z emisji akcji ale z takimi planami to chyba spodziewają się już wzrostu przychodów? ) ale jeśli to nie wypali (bo troszkę pytań by się uzbierało) to będzie słabo także ryzyko jest co zrobić taki los drobnego investora także jeśli prezes mówi prawdę będzie dobrze jeśli robi tylko podbitkę będzie słabo bo jak na razie tylko infa o marzeniach spółki wychodzą z boruty ale co tam ja dam im szansę :D jeszcze zobaczymy co z wynikami finansowymi wg mnie powinno być lepiej niż 2 kwartał ale... ale jak to mówią bierzesz przegrywasz, nie bierzesz nie grasz ;D