• ciekawe Autor: ~pg [79.190.247.*]
    modreatorek to że oczekuję cenny 95 i zapraszam leszczy na pcc exol to powód do usunięcia postu ? , rozumiem że ty tez nie jesteś zadowolony że spadków no cóz takie życie pieniądze przechodzą od głupszych do mądrzejszych i tyle
  • Re: ciekawe Autor: felek84 [89.78.41.*]
    Pewnie gdybyś nie obrażał ludzi to nie byłby usunięty...
  • Re: ciekawe Autor: ~pg [79.190.247.*]
    felek w tym rzecz że nie obraziłem nawet nie nazwałem rzeczy po imieniu napisałem tylko że trzeba było oddać po 113-115, widać moderator nie oddał , innych żegających postów na mnie jakoś nie usuwa , felek ty przynajmniej się do nory nie chowasz , ale mistrz zew zacovidował ?
  • Re: ciekawe Autor: felek84 [89.78.41.*]
    Widziałem Twój post i sam temat, więc wiem dlaczego został usunięty. Dlaczego mam się chować? Moje postrzeganie spółki się nie zmieniło. W najbliższym czasie będą wzrosty.
  • Re: ciekawe Autor: ~pg [79.190.247.*]
    felek wzrosty zapewne bedą tylko nie wiadomo kiedy i z jakiego poziomu w najgorszym wypadku przewiduję podwójny szczyt , jak wiesz albo i nie, aby rosło dalej musi być korekta , a że po raporcie była sprzedaż faktów to oczywiste , teraz nie ma pod co rosnąc mino roboty darkala uważąm, że 95 to minimalny zakres zdrowej korekty , jak nie spadnie tam to nie musze nic kupić na siłe taką ma strategie inwestycyjną. A jak zwałą się rozwinie w usa naprawdę może być nieciekawie wszyscy bedą wierzyć na wstępie że to korekta a to może być początek zwały jak 2008 r ja to przeżyłem na własnej skórze więc wiem , wy tego musicie doświadczyć aby strach zawsze mieć z tyłu głowy

hej
  • Re: ciekawe Autor: ~głupszy [88.156.135.*]
    >> [..] zapraszam leszczy na pcc exol [..] pieniądze przechodzą od głupszych do mądrzejszych i tyle
    który leszcz biedaczysko skorzystał z zaproszenia tego Pana?
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [178.37.141.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: ciekawe Autor: ~pg [178.37.141.*]
    Dnia 2020-10-26 o godz. 17:05 ~głupszy napisał(a):
    > >> [..] zapraszam leszczy na pcc exol [..] pieniądze przechodzą od głupszych do mądrzejszych i tyle
    > który leszcz biedaczysko skorzystał z zaproszenia tego Pana?

leszczyno łowna rozumienie moich postów przerasta twoje zdolności intelektualne , jakbyś miał łeb na karku sprzedałbyś 16 X po wynikach o 17 , albo następnego dnia jak nie było ssania , do tego upoważniał 261 % zniesienia fibo i knot górny dużej białej świecy na wysokich obrotach . a potem czekał na rozwój wydarzeń . i kupił za 100 lub niżej . 15 zł to duży ruch na walorze ale jak ma się 100 sztuk to faktycznie zyski lub stratę widać jedynie pod mikroskopem .
  • Re: ciekawe Autor: ~moje_ulubione_drzewo [88.156.135.*]
    A co ten elaborat o LVC ma wspólnego z naganianiem na Exol?
[x]
TEXT 0,15% 41,16 2026-06-24 15:23:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.