Szybki zysk mogłeś łapać na PCX,o czym pisałem z tydzień temu na BLO. Ale nie wolno inwestować, gdy się nie zna kierunków geograficznych - 26.10 będzie rozstrzygnięcie przetargu MR. Tymczasem na BLO kompas kręci się cały czas i to coraz szybciej.
Bardzo emocjonalnie się zachowałeś w reakcji na kurs BLO i prawdopodobnie podjąłeś złą decyzję.
Niemniej powodzenia, ale z przymrużeniem oka, bo ja mam kontrpozycję wobec Twojej.
Dnia 2020-10-21 o godz. 10:28 ~Rado napisał(a): > Mroczny życzę Ci zysków. Jedynie krótkoterminowe zagrożenie widzę dla kursu jak będzie wał z przetargiem i będzie więcej oferentów.
PCX jest teraz po 4,73 A wylano właśnie nowy strop na 5,00 Ochłoń!
Dnia 2020-10-21 o godz. 12:40 ~Sheep napisał(a): > ja sprzedałam po 4,70. I myślę że dobrze. Będzie keszcze korekta do piątku. Jak coś skoczy teraz to na azchęte bla lezszczy jak ja :) >
Dnia 2020-10-21 o godz. 13:20 ~Sheep napisał(a): > No PCX. > Jeszcze nie Inteli :) > > Mroczny Ty w jakiś sen zimowy się chyba miałeś udać? Nie możesz zasnąć ? Emocje się zblizają zbyt szybko????
Nie, mam tylko trochę inne preferencje co do forum. Na marginesie - Blo to historia tak stara, że owce wtedy się jeszcze nie pasły i odżywiały się eterem.
Odpisałem Rado dla własnego spokoju sumienia, bo wydaje mi się, że popełnia klasyczny błąd trwania. Dopóki epatował swoimi zakupami na bubeldymie, to mogłem uznać, że to taktyka bitewna. Ale zamieszczając swój post tutaj przekonał mnie trochę do autentyczności swoich poczynań no i tego, wiesz, no, hmm, jakby tu..., no napisałem mu aby napił się zimnej wody
Klasyczny błąd trwania. Ja zrobiłam na Sofcie, ale już się skorygowałam. :) Łatwo ulec złudzeniom. Czasem nasze wewnętrzne przekonania są silniejsze niż rzeczywistośc. Czasy jednak wymagają bardzo dużej elastyczności.
Wydaje mi się (jeszcze wydaje) że chyba znalazłam jeszcze jednego czarnego konia. Na razie popatrzę czy to ten, bo to jeszcze żrebak :))). Rośnie we mnie po mału przekonanie że jego maść jest faktycznie kruczoczarna i że z miesiąca na miesiąc ta czerń nabiera głębi.