a na kursie zabawa na razie - ale obroty ładne, kwestia czy coś się ruszy, bo na ra razie to wygląda jakby ktoś sprzedawał fakty. Tyłka nie urywa, choć technicznie ważna sesja
Tutaj nikt nikogo nie ubiera. Technicznie można grać na Fw20 lub na spółkach plynnych, Tutaj coś takiego jak analiza techniczna nie powinna mieć miejsca w ogóle. Cały handel albo jego większość opiera się na umówionych transakcjach. Ktoś przejął z rana około 200 k papiera i dałbym rękę upierdolić że juz przed sesją wiedział że to zrobi:) . Wynikk bardzo dobre i wydaje mi się że blisko rekorodwych jeżeli chodzi o zysk netto... A przed nami ostatni kwartał przy wciąż niskiej cenie surowca.....
Gdzie masz info ze 200k zmieniło właściciela ? Dopiero po wynikach zaczęto rozbierać 1,76. A że ktoś wiedział, to przy takich spółkach "malo płynnych" to na bank wiadomo. Kwestia co dalej. Technika jest i nie ma coś tam widać. Ja wiem, że można 1 papierem tu kurs ustawić, na otwarciu czy zamknięciu. Jakby zamknęli się powyżej 1,77 byłoby dobrze.