Kasiu nie ośmieszaj się, porozmawiaj z lukatym to zrozumiesz dlaczego jedyne pochwalne teksty na temat EEx idą z gazety "Jeruzalem". kto tam ma znajomości ? kumasz ?
Dnia 2020-10-20 o godz. 20:55 ~Kasia napisał(a): > Pit, też myślę, że to dla wyśmiewaczy takie Odreagowanie. Smutne > > Różą, nie będę komentować tego co napisałaś (eś). Do kogo masz pretensje: do akcjonariuszy czy do Rodzinki?
Kasia a ty kto jak nie rodzinka ? Przecież spotkaliśmy się w BB.
Różą, nie wiem dlaczego zakładasz, że jestem Rodzinką. Już raz jakiś czas temu pisałam, ze nie jestem Rodzinką. Jestem po prostu akcjonariuszką jedną z wielu. A poza tym to smutno mi się robi gdy pomyślę, że przyzwoitość tak potaniała, ze wystarczy żeby ktoś usprawiedliwiał jej brak tym iż został oszukany:-(((
Chodzi o to, Kasiu drutasiu, że od lat na forum sa ostrzeżenia przed tym crapem a wciąż nowe pokolenia dawców kapitału, dobrowolnie nurkują w labrydze, taplając sie w brązie.
Lejemy z was, wisielcy, że mimo ostrzeżeń i komunikatów, łykaliście kwity po 15 zeta jak ten gamoń Ziom, czy inny swój po 12 złotych a teraz modlicie się o cud do smolaka.
I tak nabijanie się już 5 lat naprawdę nie macie nic do roboty, czy traumą jest tak wielka, że śmierć bliskiej osoby przeżywcie pewnie max 2 lata, a utratę kasy na ex będzie już do końca swojego życia przeżywać, czy macie w tym inny interes?