• Piękny spadek kursu Autor: ~owca [178.183.92.*]
    Czekamy na kolejną grę.
  • Re: Piękny spadek kursu Autor: ~Ania [37.248.214.*]
    Musi być panika, muszą wysypać się trzymający akcje od debiutu, jakiś dip na 2 zł na 1,70 żeby spółka spadła na tabele liderów paniki.
  • Re: Piękny spadek kursu Autor: ~Lordofdragon [37.47.22.*]
    Co Tobie tak na tym zależy. Chyba masz w tym interes
  • Re: Piękny spadek kursu Autor: ~perges [89.187.226.*]

Anka zajmij sie lodami bo tam Twoje miejsce
    a nie wrózeniem z fusów
  • Re: Piękny spadek kursu Autor: ~Ania [80.49.241.*]
    Trzeba agresywnie odleszczyć walor, być może zbliżamy się do lockdownu światowego wtedy będzie panika jak w marcu, trzeba poustawiać zlecenia na 1,50 do 1,70.
  • Re: Piękny spadek kursu Autor: ~Santa_k15 [178.43.123.*]
    Wreszcie warto kupować.:) i teraz trzymamy pod Nemesis
  • Re: Piękny spadek kursu Autor: ~Ania [31.0.34.*]
    Musi być panika, muszą wysypać się trzymający akcje od debiutu, jakiś dip na 1 zł na 1,20 żeby spółka spadła na tabele liderów paniki, może nawet na 20 groszy ???
  • Re: Piękny spadek kursu Autor: ~Ania [31.0.34.*]
    Trzeba agresywnie odleszczyć walor, być może zbliżamy się do lockdownu światowego wtedy będzie panika jak w marcu, trzeba poustawiać zlecenia na 50 do 60 groszy
  • Re: Piękny spadek kursu Autor: ~Mąż_Ani [31.0.34.*]
    Idzie krach jakiego jeszcze najstarsi nie widzieli, akcje OVID przez skojarzenie z COVID mogą szczególnie ucierpień, tu maże być spadek na groszówkę, jeżeli ktoś nie chce stracić wszystkiego proszę składać zlecenie sprzedaż PKC
  • Re: Piękny spadek kursu Autor: ~Lordofdragon [37.47.59.*]
    Nie zamierzam sprzedawać a wprost przeciwnie jeszcze dokupować.
  • Re: Piękny spadek kursu Autor: ~wariner [89.70.92.*]
    Przy groszowce zbiore wagon jesli ktos bedzie laskaw oddac :)
  • Re: Piękny spadek kursu Autor: ~Max [31.183.169.*]
    Santa_k15. Kiedy myślisz pojawią się jakiekolwiek informacje o Nemesis? Nowe trailery, artykuły na Internecie itd. O Ghostrunnerze to już dużo wcześniej były artykuły nawet za granicą. A tu na razie cisza. A jak premiera ma być do końca 2021 roku to mogliby podzielić się informacjami o postępach ze światem. :)
  • Re: Piękny spadek kursu Autor: ~Ania [80.49.241.*]
    Dziś pożegnamy 2 pln z przodu, ciśniemy na wysyp akcji przez leszcza.
  • Re: Piękny spadek kursu Autor: ~UNICORN_HUNTER [89.66.234.*]
    On prawdopodobnie ma gotówkę. Jest kryzys. Każdy inwestor z pół umysłem sprzedał swoje akcje albo STOP LOSS to zrobił. Jestem zszokowany tym, jak wielu ludzi nie używa Stop Loss i redukuje twoje straty wcześnie. W ciągu swojego życia dostaniesz tylko kilka okazji, takich jak ta, w której się znajdziemy (Będzie jeszcze gorzej) To jest czas, w którym CASH is KING .Osobiście chcę, aby był to największy krach w historii, ponieważ sprzedałem WSZYSTKIE moje akcje (niektóre przed paniką na zielono, a niektóre w trakcie z małymi stratami dzięki moim STOP LOSS i jedna firma z większą stratą (bo to było spekulacyjne i BARDZO WYSOKIE ryzyko) nie martwie się bo szybko odrobie na tych akcjach na które teraz poluję (Tak tu się znalazłem) i kupię prawie najniższą cenę w historii tej firmy

Będę kupował blisko najniższego możliwego punktu, kupując w paczkach uśredniając jeśli pójdzie w dół i kupując więcej, gdy trend się zmieni, co sprawi, że moja średnia cena będzie zbliżona do najniższej możliwej ceny

Jednym z najgorszych uczuć jest trzymanie akcji i obserwowanie, jak z dnia na dzień ich wartość spada, wiedząc, że można było "amputować wcześnie" i kupić po cenach, które zawsze wmawialiśmy sobie, że chcielibyśmy kupić kilka miesiące lub lat temu.

Kryzys jest jak wehikuł czasu. Zabiera cię z powrotem do bezpiecznych i opłacalnych cen.

Naprawdę? Naprawdę? Nie przewidziałeś, że to nadejdzie? Pandemia, nasz kraj jest na skraju wojny domowej. Wybory prezydenckie w USA, które zniszczą rynek, jeśli Biden wygra.

Zakładam, że znasz angielski na tyle dobrze, by zrozumieć ten artykuł.

https://www.marketwatch.com/story/most-investors-now-expect-the-us-stock-market-to-crash-like-it-did-in-october-1987-why-thats-good-news-2020-10-27

Byłem po gównianej stronie spadającego rynku i po zwycięskiej stronie. Jeśli nie masz mentora, musisz uczyć się poprzez próby, błędy i doświadczenie. Właściwie to jest najlepszy sposób, ale boli cię portfel i twoje ego ;)

FIRST YOU LEARN, THEN REMOVE THE "L" KUMASZ??

• Re: Piękny spadek kursu Autor: ~tyle [77.111.247.*]
    I ty rekinie giełdy zerujesz na takiej niepłynnej padlinie? jakie pieniądze tu można zainwestować?
    kogo ty chcesz durniu oszukać? w Tworkach jakieś przepustki chyba były.
[x]
OVIDWORKS 4,56% 0,69 2026-02-20 15:28:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.