On prawdopodobnie ma gotówkę. Jest kryzys. Każdy inwestor z pół umysłem sprzedał swoje akcje albo STOP LOSS to zrobił. Jestem zszokowany tym, jak wielu ludzi nie używa Stop Loss i redukuje twoje straty wcześnie. W ciągu swojego życia dostaniesz tylko kilka okazji, takich jak ta, w której się znajdziemy (Będzie jeszcze gorzej) To jest czas, w którym CASH is KING .Osobiście chcę, aby był to największy krach w historii, ponieważ sprzedałem WSZYSTKIE moje akcje (niektóre przed paniką na zielono, a niektóre w trakcie z małymi stratami dzięki moim STOP LOSS i jedna firma z większą stratą (bo to było spekulacyjne i BARDZO WYSOKIE ryzyko) nie martwie się bo szybko odrobie na tych akcjach na które teraz poluję (Tak tu się znalazłem) i kupię prawie najniższą cenę w historii tej firmy
Będę kupował blisko najniższego możliwego punktu, kupując w paczkach uśredniając jeśli pójdzie w dół i kupując więcej, gdy trend się zmieni, co sprawi, że moja średnia cena będzie zbliżona do najniższej możliwej ceny
Jednym z najgorszych uczuć jest trzymanie akcji i obserwowanie, jak z dnia na dzień ich wartość spada, wiedząc, że można było "amputować wcześnie" i kupić po cenach, które zawsze wmawialiśmy sobie, że chcielibyśmy kupić kilka miesiące lub lat temu.
Kryzys jest jak wehikuł czasu. Zabiera cię z powrotem do bezpiecznych i opłacalnych cen.
Naprawdę? Naprawdę? Nie przewidziałeś, że to nadejdzie? Pandemia, nasz kraj jest na skraju wojny domowej. Wybory prezydenckie w USA, które zniszczą rynek, jeśli Biden wygra.
Zakładam, że znasz angielski na tyle dobrze, by zrozumieć ten artykuł.
https://www.marketwatch.com/story/most-investors-now-expect-the-us-stock-market-to-crash-like-it-did-in-october-1987-why-thats-good-news-2020-10-27
Byłem po gównianej stronie spadającego rynku i po zwycięskiej stronie. Jeśli nie masz mentora, musisz uczyć się poprzez próby, błędy i doświadczenie. Właściwie to jest najlepszy sposób, ale boli cię portfel i twoje ego ;)
FIRST YOU LEARN, THEN REMOVE THE "L" KUMASZ??