Miraculum zadebiutowalo w Lidlu i jest doskonala informacja rzekłbym hitowa dla tych którzy maja te akcje.Byc może jest to wlasciwy moment żeby powolutku zacząć je skupować aczkolwiek cena może być jeszcze nizsza.Test 1 zl wydaje się być prawdopodobny.Miraculum przespalo moment pandemiczny,mozna było zarobić pieniądze ale jeszcze pewnie zdążą.
Tutaj już przełomów miało być, a przełomów :)))))))))) Chopin, niewypał i tak dalej , dalej... Miraculum robiło największą kasę (mimo wszystko stratę :)) na makijażu, a teraz maski trzeba nosić , więc makijaż się nie sprzedaje, ludzie nie wychodzą z domów , więc i się nie psikają perfumami itd. Nie dbają tak o sobie.Tutaj śmierdzi mi bankructwem, no chyba , że Pan Dobroduszny Marek K. nadal będzie ten cyrk finansował drukując kolejne miliony akcji i je samotnie obejmując :) Czas pokaże.
Kto nie ryzykuje nie pije szampana.Spojrz co sie stalo na spolkach okolocowidowych medycznych wzrosty kilkaset procent do tysiaca.Kto sie tego spodziewal.Czarny łabedz rozwinal skrzydla i nielicznym sprawil emeryture.Nie mam tych akcji i nikogo nie namawiam do ich kupna ale widze tu pewna szanse zarobienia pieniedzy.
ciekawe kto będzie kupował akcje jak przyjdzie okres zamknięty
ale wiadomo przynamniej kto nie będzie mógł sprzedawać :)
jakby ktoś w Miraculum był kreatywny to zrobili by kosmetyk dla cery po maseczką, bo mnóstwo lamentu o tym co się dzieje z cerą gdy się nosi maseczkę lub kosmetyk przeznaczony specjalnie dla personelu medycznego, który pracuje w workach lub na odleżyny dla tych co leżą i chorują
Dlaczego ktoś pisze że przespali pandemie? Wejdźcie sobie na ich strone w wyszukiwarce wpiszcie PŁYN OCZYSZCZAJĄCY (BTW na mojej butelce jest dziwnie większy nieco odstęp pomiędzy oczy a szczający;)) Ja dostałem 2l tego płynu od pracodawcy jakoś marzec/kwiecień. Więc może jest szansa na jakiś zysk z tego tytułu. Może nie mają takiego marketingu jak inni , ale bardzo pożądany produkt mieli jako jedni z pierwszych (na Orlenie nie było a u nich było;)) i maja nadal . Zobaczymy niedługo chyba wyniki...
Szanowna Pandoro, widzę, że Cię nie opuszcza optymizm na potencjale MIR,dawno nie zaglądałem, widzę że kurs zabetonowany, daj znać jak szopena puszczą za 50% to wtedy w końcu przetestuje:)...ps szkoda że nie posłuchalas lat temu 2-5, żeby wejść w "moją perłę" , mogłabyś z zysku przekroczyć 5% tutaj:) powodzenia i zdrówko