Chwilę na poważnie, ja wiszę po 20PLN 766 akcji. Może mało, może dużo, ocena indywidualna.
Sprzedawać w panice wydaje się bez sensu, strata 10tys czy 15 w tym przypadku już i tak bez różnicy.
Widzę że po lewej stronie cały czas ktoś kupuje za te 5+PLN, myślicie że ktoś zbiera tylko na kółka żeby podbić do 7 i sypać PKC?
Czy ktoś jest w podobnej sytuacji, co planujecie? Sprzedać, trzymać? Dzisiaj na otwarciu większość rozsądnych spółek na czerwono, nawet nie ma na czym odrabiać, poza tym, żeby cokolwiek odrobić po HRC trzeba setek % wzrostu, więc i tak trzeba by chyba drugiej koronapompy gdzie codziennie wszystko rosło kilkanaście-kilkadziesiat% przez kilka miesięcy. Nie załamałem się jakoś szczególnie, ale to pierwsza moja tak dotkliwa wtopa, po prostu muszę to gdzieś napisać dla własnej ulgi, a przecież nie pochwalę się rodzinie ani znajomym.
Dodatkowo, zauważyłem że przez praktycznie cały zeszły rok cena wahała się pomiędzy 20-25 przy niskich obrotach, w marcu dopiero spadki do 4, ale nie widzę w komunikatach nic interesującego czemu tak wtedy urosło. Coś konkretnego tam się działo, czy to też była jakaś ustawka?
Wiszę średnio po 15zl, niestety nie widzę tego żeby firma HR miała teraz na czym podbić kurs, liczę na jakieś podbitki do 9 zł żeby zejść z tego gówna, bo jakoś nie wierzę w Waldemara po takiej akcji...
Mam podobnie. Trcohę niższa średnia. Łudzę się że to jakaś zagrywka której nie ogarniam ale że meficofarma jakoś wejdzie do spółki. Może to oni kupują te akcje żeby mieć ponad 5%. Czekam.
Ja mam podobnie, 500 akcji ze średnią 16,5. Będę dokupował z czasem, niewielkie ilości, aby średnia poszła w dół i czekam na lepsze czasy. To tez moja taka pierwsza wtopa i kubeł zimnej wody. Trzymajcie się i nie oddawajcie za bezcen. Jeszcze cos się tu wydarzy. Może to potrwać ale w końcu coś musi ;)
Kółko wzajemnego pocieszania :D!
Mnie tylko zastanawia jak Med wybrnie z tego że od jakiegoś miesiąca używa nazwy z SA, łącznie z umową z INNOGENE, co sugeruje ze byli pewni wejścia na giełdę.
Ze spokojem Amigo,panika jest złym doradcą,miałem 1500 akcji kupione po 19 zł,dzisiaj dokupiłem taką samą ilosc po 5zł,tak że cena zakupu oscyluje ok 11 zł ,tak że spoko,jezeli jeszcze spadnie to dokupie jeszcze 1500 akcji,ale widzę że ktoś skupuje akcje,więc jestem spokojny,Paturej to inteligentny Facet,nie dał się zrobić po prostu,ci co mają akcje jeszcze się zdziwią mocno,tak jak się zdziwili przed północą przedwczoraj,tak że nic się nie martw,jak nie ma środków na zakup żeby uśrednic to trzeba czekać ,cena akcji zaniżona przez Panikę ,odruch stadny tutaj się pokazał w pełnej krasie,głowa do góry,będzie dobrze-Pozdro dla wszystkich.John
Wczorajszy obrót to niecałe 950tys, coś musiałeś pomieszać. Tu wszystkich akcji jest 8.5mln, więc skąd wziąłeś 9?
Przypominam że większość obrotu na NC to "użytkownicy indywidualni", nawet do 95% jak podawali w wakacje, do tego gościnne występy spółdzielni odbierającej nam hajs swoimi sztuvzkami, więc nie zdziwił bym się, gdyby cały obrót to było wzajemne rzucanie się akcjami między nami. Choć oczywiście jako powieszony życzyłbym sobie żeby jednak lepiej tak nie było, i aby faktycznie cos jeszcze się tutaj wydarzyło:(
Imagis odpalili, +452%, a razem z nimi musi rosnąć Magna która ma wiekszosc ich akcji. Na razie i jedni i drudzy na widłach, ale udało mi się złapać Magne, myślę że to jedyna opcja żeby cokolwiek odrobic. Chyba że ta ich umowa z Apple też okaże się jakaś lipa, wtedy chyba będzie czas na dłuższą przerwę od giełdy.