• Skup po 350 Autor: ~Rod [31.60.91.*]
    Zaraz pójdzie do góry. Najlepiej po zapisach na sprzedaz, bo wtedy całe pakiety Ż redukcjom zostaną zatrzymane depozycie i nie będzie można ich ruszyć do ogloszenia
  • Re: Skup po 350 Autor: ~ted [188.122.0.*]
    Dokładnie, tak, po zapisie na skup będzie ogromna blokada akcji, I bardzo małym kapitałem będzie można wywindować kurs do góry :)..
  • Re: Skup po 350 Autor: ~Dumper [31.60.91.*]
    Dlatego teraz kurs jest świadomie zaniżany żeby nie było zbyt mocnego wystrzału i aby nie straszyć za szybko tych którzy będą chcieli sprzedać
  • Re: Skup po 350 Autor: ~Genek [78.8.112.*]
    To ciekawy scenariusz. Kwestia czy i na ile wybije po obecnym zdolowaniu kursu. Miłego dnia i dobrych decyzji inwestycyjnych
  • Re: Skup po 350 Autor: ~jeremy [37.47.19.*]
    jestscie pewni pzoytywnego dla wzrostu scenariusza ? ja mam obawy o materializacje negatywnego scenariusza i realizacji formacji odwrocenia trendu na srednioterminowym 1h goidznowym wykresie widac RGR ... sytuacja w otoczeniu jest nerwowa.....duzo nie brakuje by wyjsc dolem z prawego ramienia !
    jesli wyjdzie dolem czeka Was obrona poziomu 100 zl
    halo dzialacie tam ? To oferta typu last minute na ratowanie krusu przed poglebieniem spadku
  • Re: Skup po 350 Autor: ~On [31.60.97.*]
    Kruk znowu ma pecha, zaczyna się jazda w dół z powodu ogólnie złej sytuacji. Zagrożenie drugim zamknięciem gospodarki, chaotyczne działania rządu itp. Więc.pomimo solidnych podstaw, ogłoszenia o skupie, dobrych wyników za III kwartał będzie przecena i 100 zł jest całkiem realne.
[x]
KRUK 2,32% 463,80 2025-10-24 17:02:05
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.