• prognoza Autor: markos28mr [176.112.72.*]
    Moja prognoza jest taka. Jeżeli epidemia będzie się pogłębiać, a wszystko na to wskazuje, że tak się stanie, to Enter może spaść do 10 zł i niżej. Jeżeli epidemia zacznie wygasać, co w tej chwili jest mało prawdopodobne, to Enter poszybuje na 30 zł. Wszystko w rękach albo lepiej w koronie covid-19.
  • Re: prognoza Autor: ~real [31.0.71.*]
    Pozytywne jest to ze predzej czy pozniej 30 i wiecej tu bedzie. Trzeba sie uzbroic w cierpliwosc
  • Re: prognoza Autor: ~aviator [88.156.141.*]
    no chyba ze w miedzyczasie zbankrutują
  • Re: prognoza Autor: ~Maciek [31.182.167.*]
    Mają bankrutować, a tu rekomendacja PKO - kupuj i cena 28,30.
    Chyba, że to rekomendacja z serii "kupuj od nas"
  • Re: prognoza Autor: ~chodzik-ksiezycowy [5.173.202.*]
    teraz raptem 5 maszyn w powietrzu, w tym dwie wracają z tunezji
  • Re: prognoza Autor: ~dum [46.169.0.*]
    Mają bankrutować niby z jakiego powodu. Jakieś konkrety prosze bo pisanie takich bzdur bez pokrycia jest karalne
  • Re: prognoza Autor: ~Misia [31.0.127.*]
    Bo jest pandemia i ludzie drastycznie ograniczyli latanie? Mało?
  • Re: prognoza Autor: ~dum [46.169.0.*]
    Mało. Latają. Nie ma zakazu. Drugie półrocze strat nie powinno wykazać bo nie było lockdownu a jednak sporo ludzi latało na wakacje.
  • Re: prognoza Autor: ~Maciek [37.225.3.*]
    Człowieku nie łapiesz sarkazmu w moim poście. We wcześniejszym była mowa o bankructwie. Myślenie nie boli. Bez odbioru
  • Re: prognoza Autor: ~dum [31.60.25.*]
    Brak argumentów i zaczynasz obrażać.
  • Re: prognoza Autor: ~Realista [212.180.228.*]
    Słuchajcie Koty nie drapcie się tylko zbierajcie kasę na kupno Entera w najbliższym czasie...
  • Re: prognoza Autor: ~Sss [77.255.182.*]
    Enter lata pełną parą, Turcja i Egipt samoloty obłożenie 100% osobiście leciałem. Pandemie i wyciąganie kasy przez instruktora narciarstwa wraz z ministrami i inne macie tutaj, a tylko desperat jedzie nad Bałtyk kasują więcej niż na zachodzie a warunki i syf dalej jak to w polandi.
  • Re: prognoza Autor: ~dum [31.60.4.*]
    Mam juz ponad 3k akcji styknie mi. W spokoju moge z tym zimowac.
  • Re: prognoza Autor: ~kotlima [5.173.169.*]
    Samoloty lataja entera regularnie np do Hurgady. Teraz jest jeden w powietrzu
  • Re: prognoza Autor: ~kotlima [5.173.178.*]
    Siedziec na tylku! Niebawem na lotniskach beda szybkie testy na covid i bedzie mozna przywrocic na fulla ruch lotniczy
  • Re: prognoza Autor: ~trmajster [91.198.89.*]
    Mimo tego, iż nasz rząd nie radzi sobie z pandemia - nie są na tyle głupi aby totalnie zamknąć wszystko. Kolejna sprawa jest taka iż nie wierze w to, że ENTER AIR nie ma poduszki finansowej na gorsze czasy - myślę, że nawet gdyby do wiosny miały trwać wszystkie obostrzenia to i tak w końcu bedą musieli poluzować i wszystko wróci do normy.
  • Re: prognoza Autor: ~xxxx [83.29.197.*]
    Niestety ale lotów jest coraz mniej. Spadają z siatki połączenia do Egiptu, Turcji, Tunezji i Kanary. Biura podróży robią duże korekty. Zostają pojedyncze loty lub jakieś dodatkowe loty na zlecenie. Firma znów nie przedłuża umów pracownikom w tym 20% personelu pokładowemu. Na zimę jest zaplanowanych ok 20/30% lotów a pewnie będzie gorzej. Nawet już nie ma tyle specjalnych kontraktów na afrykę.
  • Re: prognoza Autor: ~aa [85.221.223.*]
    lotów jest coraz mniej bo historycznie 4q zawsze najgroszy a tu dochodzi jeszcze covid, wiec tym bardziej.
  • Re: prognoza Autor: ~Mirek [165.225.206.*]
    Też zakupiłem, bo jest teraz tanio. Poza tym pandemia skończy się szybciej niz każdy myśli. Nie chce robić mu reklamy, ale ten bloger kupił i chce zarobić + 181%, a w 2019 miał ładny zwrot na portfelu (ca. 52%). Co sądzicie?

https://gieldawpraktyce.blogspot.com/2020/08/enter-air-sa-szacowany-zwrot-181.html

link 
  • Re: prognoza Autor: ~kotlima [5.173.178.*]
    3 enterki w powietrzu właśnie lecą do turcji
    będzie dobrze.. chłopaki pracują i latają
[x]
ENTER 0,18% 56,60 2025-10-21 16:45:26
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.