Nikt im nie doradza, Tomeczek ciśnie wszystkich dookoła, a akcjonariuszy traktuje jak kupę, bo mu szkoda wydać o 2 miliony więcej, żeby wszystko wykupić. Aż się wierzyć nie chce. Jacek się już zupełnie wyłączył, a Tomeczek szaleje wprowadzając XIX-towieczny zamordyzmowy kapitalizm. Niektórzy współpracownicy mają też już tego dosyć, wcześniej czy później Tomeczek dostanie za to po dupie.
Dnia 2020-10-10 o godz. 01:15 ~Rumcajs napisał(a): > Nikt im nie doradza, Tomeczek ciśnie wszystkich dookoła, a akcjonariuszy traktuje jak kupę, bo mu szkoda wydać o 2 miliony więcej, żeby wszystko wykupić. Aż się wierzyć nie chce. Jacek się już zupełnie wyłączył, a Tomeczek szaleje wprowadzając XIX-towieczny zamordyzmowy kapitalizm. Niektórzy współpracownicy mają też już tego dosyć, wcześniej czy później Tomeczek dostanie za to po dupie.
Dnia 2020-10-10 o godz. 00:46 ~Miro napisał(a): > Jak można 2x ogłosić wezwanie i 2x dać d...py? Kto im doradza?
Doradza im gen patologicznej pazerności... Carewicza zaślepiły te wszystkie embieje . A już w Biblii ostrzegali: " Bacz byś nie zgłupiał od mądrości swojej "
Dnia 2021-07-13 o godz. 16:23 ~rybkaSF napisał(a): > więc skąd te złudzenia i nadzieje
A gdzie tu złudzenia ? Nadzieja też pochowana. Czuwanie przy zmarłym trwa... Czyżby zabrakło już innych spółek, foreksów, kryptowalut - że trzeba przychodzić napluć na cudzy grób ? :-(. Rozumiem, że patologia może się nudzić. Ale, że wykształcony, oczytany, inteligentny człowiek ? Szkoda...
Dnia 2021-07-27 o godz. 14:56 ~rybkaSF napisał(a): > bez urazy..
Oczywiście ' rybciu ' :-). Przecież dobrze wiesz, że mnie jest łatwo wqrwić ale nie obrazić. W Twoim przypadku nie ma miejsca ani jedno, ani drugie... Gdyby posta napisał ktoś o innym nicku, nawet bym nie mrugnął. To sentyment do dyskusji dawno przebrzmiałych kazał mi ' odbić piłeczkę ' :-). Pływaj po mętnych wodach, bo tam najłatwiej coś trafić. ps Nie muszę dodawać, że ta durna czerwona łapka - nie jest ode mnie...
Staram się pływać w wodach w miarę czystych.Z sentymentu mam do dziś 4 akcje 'kopka'.. Zauważyli już w górnictwie nawet energetykę odnawialną (sic)..,a menadżerowie, którzy odeszli już w niepamięć latając po świecie samolotami swego czasu chcieli budować tylko podziemne tunele ..)