• S(T)RATEGIA Autor: ~Bart [37.47.23.*]
    Ściema rozpisana na slajdach. Zacznicie sprzedawać Pregnabit w wersji normalnej, a jak już się nauczycie idźcie w wersję Pro.
  • Re: S(T)RATEGIA Autor: ~foi [79.184.157.*]
    nie dalo by sie tego lepiej napisac. Spolka od trzech lat sprzedaje wersje normalna z marnym skutkiem. Nie wiem czy urzadzenia sa problemem, ale wyraznie widac ze to wszystko sie dzieje z zadnym skutkiem. Dlug rosnie, ciagle obietnice czego to oni nie osiagna. Teraz znowu placa kasiore firmie za robienie marketingu czyli para w komin
  • Re: S(T)RATEGIA Autor: ~ben_ben [78.8.240.*]
    a to historia podoba do brastera pro chyba? brakuje tylko dodruków akcji
  • Re: S(T)RATEGIA Autor: ~ej [79.191.153.*]
    No i ubiegłeś Nestmedic o własnie planowali dodruk no ...
  • Re: S(T)RATEGIA Autor: ~Adam [77.65.160.*]
    Ale ja Was pytam o co tu chodzi? I kto wpuszcza takie spółki na giełdę? Czy to są działania PiS? A może są tu jakieś siły nieczyste? Dużo pytań. Znacie odpowiedzi?
  • Re: S(T)RATEGIA Autor: ~MK [83.28.211.*]
    Same barany piszą i dlatego spada. Trzeba to kupic dopiero za 3 4 miesiące jak coś pokaże. Jak nowe urządzenie będzie mniej skomplikowane i lepsze. Co wy golasy teraz covidy się gra . Co za ciemnogród. Niemiec przyjde do Ciebie ale już widzę że ktoś ci zabrał trochę towaru i to męczysz
  • Re: S(T)RATEGIA Autor: ~Adam [77.65.160.*]
    A ja mam wolne środki i kupuję teraz. Mam nadzieję że Covid minie szybko.
  • Re: S(T)RATEGIA Autor: wojtasz75 [109.95.144.*]
    koniec dołowania, mam nadzieję że w listopadzie wrócimy powyżej 1,5zł. Nowe umowy zrobią swoje.
  • Re: S(T)RATEGIA Autor: ~ej [79.191.153.*]
    ale covid dziala na korzysc tego projektu
  • Strategia- sukces coraz bliżej Autor: ~xcd [193.200.133.*]
    dokładnie, już za tydzień zobaczymy jak idą badania, potem za ca 1 mąc nowa platforma, w marcu nowy pregnabit, od stycznia kontrakty na nowe urządzenie, będzie się działo, ja tam wierzę w sukces, Niemcy tego teraz pilnują a to daje pewną gwarancję efektów- wiadomo co, kiedy i za co trzeba zrobić
[x]
NESTMEDIC 0,00% 0,58 2026-04-13 16:41:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.