• Pytanko Autor: ~Gallileo [83.6.193.*]
    Znajomy ma znaczne ilosci KERDOSA (kilka %), chcialby to sprzedac aby rozliczyc stratę I obnizyc sobie podatek na innych spolkach, ale nie wie jak to zrobic. Wydaje nam sie ze aby to sprzedac to trzeba miec fizyczne wydane akcje, ale niewiadomo gdzie one sa, a z Prezesem Kalyciokiem nie ma zadnego kontaktu. Ktos wie gdzie sie trzeba zglosic aby je otrzymac? Syndyk? Ostatni Prezes spolki? Ktos z tego forum w ogole bylby zainteresowany takim zakupem ?
  • Re: Pytanko Autor: ~testarosa [89.64.68.*]
    przyłączam się do pytania. mam ponad 600k papiera.
  • Re: Pytanko Autor: ~borsuk [82.132.184.*]
    Ja rowniez!! Mam 300k .. tzn mialem bo zostaly zdematerializowane a zadnego potwierdzenia w weresji fizycznej nie otrzymalem od SUNEX..

Wszyscy sie zaszyli pod ziemie ani widu ani slychu o zadnych koncach rozpraw a to juz 3 lata minely prawie.

PS: Pytanie z innej beczki jaki jest sens kupna takiego niewidocznego papiera?? Skoro biuro maklerskie i tak wysztko wymazalo.. to od czego ta strata mialaby byc?
  • Re: Pytanko Autor: ~kerdos [5.173.88.*]
    Biuro maklerskie nic nie wymazuje,wszystko tam jest ,wystarczy wystąpić o zaświadczenie o kosztach nabycia danego papieru i już masz stratę minus koszty za jakie sprzedaż . Oczywiście problem tylko tkwi w postaci uzyskania dokumentu dematerializacji akcji który jest w dokumentacji którą posiada SUNEX.Ale tam studnia ,nic nie idzie wyciągnąć, przerabiałem, próbowałem .Najpierw sprawdzili wszystko się zgadzało ,ilość, na kogo figurują i mieli wystawić potem się wypieli .Wszelkie próby nic nie dały.
  • Re: Pytanko Autor: ~cytariusz [78.88.130.*]
    To trzeba załatwiać przez sąd przeciwko Sunex
[x]
KERDOS 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.