Rozwiązania E-Commerce Dla Dystrybutorów I Hurtowni Planet B2B dostarcza ekspertyzę, sprawdzone narzędzia i najnowsze technologie dla hurtowego e-handlu we wszystkich kanałach sprzedaży omnichannel. Zobacz jak Twoja firma może rozwinąć sprzedaż bezpośrednią, w marketplacach, crossborder i dropshipping. muszą coś sprzedawać bo maja przychody i zyski z kadym kwartalem wiecej co sądzicie
Zanim odrobią te straty to miną dekady, dopiero gdy odrobia straty to będą mogli od Bambusów odkupić całą piwnicę akcji które są w komisie teraz. Jeżeli tego nie odkupią to nie znajdą nowych inwestorów i w tym momencie koło się zamyka bo nie idzie tego przeskoczyć. Zarabiają na serwisie laptopów, szyciu butów i to wszystko robią za pomocą własnego serwisu który działa b2b
Poszukaj dokładnie w informacjach epski spółki, tam informowali dokładnie jak się ten serwis nazywa. Drogo jak fix nie na zwykłe kieszenie ale widocznie jakieś burżuje u nich naprawiają sprzęt a że technologia idzie do przodu to i sprzętu więcej i wiecej więc różnica w zyskach przez te parę kwartalow jest dodatnia.
Mogliby sie dogadać, zamurować tą pywnicę z tymi akcjami i po prostu o nich zapomnieć? Szkoda że się tak nie da ehh;/ będą nam te akcje siedzieć długo na wątrobie
normalny, mają taki serwis i parę punktów w Polsce idziesz oddajesz laptop buty ekspres do kawy czajnik albo żelazko i oni do 3 tygodni ci to naprawiają. Kiedyś była gadka że na orlenie będzie można odbierać i oddawać te urządzenia ale chyba nic z tego nie wszyło miała być nawet hala w Rzeszowie w której mieli produkować te automaty do realizowania tego ale chyba się okazało że nie ma takiego wzięcia na naprawę starych sprzętów więc projekt zakończono a Puczyński Damian który miał tutaj dać swój prototyp automatu do obsługi punków klienta poszedł do innej firmy i próbuja teraz robić automaty do sprzedaży alkoholu za pomocą kamery i maklerów którzy w tych kamerach sprawdzają rysy twarzy i oceniają czy osoba jest pełna czy jeszcze moze coś zmieścić. Ogólnie to tutaj są same MacGyvery więc lepiej uważaj bo oni już wszystko robili zaczynając od prywatnych detektywów, handel diamentami, swojskie wyroby wędliniarskie potem serwis złomu z niemiec a teraz wchodzą w B2B więc może tu być ciekawie.
Kiedyś się to nazywało Klasztorne, jak robili biznes w branży spożywczej potem im trochę nie pykneło i robili Stoppoint i naprawy sprowadzanego sprzętu z niemiec i dystrybucję go na lombardy ale jakieś przepisy unijne się zmieniły i biznes który miał zapanować europę nie wyszedł i zostały tylko marne punkty z serwisem sprzętu, przeważnie chyba laptopy i prawdopodobnie przeróbka konsol PS4 by piraty mogły chodzić, ale głowy za to nie dam co konkretnie.
Zarząd spółki STOPPOINT S.A. z siedzibą w Warszawie („Spółka”, „Emitent”) informuje, że Emitent podjął decyzję o uruchomieniu do dnia 30 czerwca 2018 r., sprzedaży usług za pośrednictwem platform handlowych sieci afiliacyjnych. Uruchomienie sprzedaży usług będzie zakończeniem pierwszego etapu prac nad budowaniem przez STOPPOINT S.A. sieci codziennych usług naprawczych.
W ramach otwartego naboru Spółka nawiązała współpracę i uzgodniła warunki z kilkunastoma obecnymi na polskim rynku europejskimi sieciami napraw, jak i małymi profesjonalnymi zakładami rzemieślniczymi.
Mieli też epizod że będą robić software dla Microsoft i ogłosili że Prointegra chce ich wykupić ale to też nie pomogło w dystrybucji papieru więc teraz mają na swojej stronce że Amazon będzie im gałę robił :D Najlepsze jest to ze na ten bajer sporo ludzi się już dało nabrać :D czytełem wykop.pl i normalnie szacun za nagon :D poszło wtedy sporo na dystrybucji więc widać że jakby nie było jest to ich narazie najlepszy biznes jaki mogli wymysleć
Zarząd spółki STOPPOINT S.A. z siedzibą w Warszawie („Emitent”, „Spółka”), w nawiązaniu do raportu bieżącego nr 1/2019 z dnia 5 kwietnia 2019 roku, informuje, że w dniu 22 maja 2019 roku podpisał umowę o porozumieniu ze spółką Prointegra S.A. z siedzibą w Katowicach.
Dobrze że się obyło bez procesów bo chyba sama Prointegra nic nie wiedziała o tym że będą ich wciągać :D Cyrk na biegunach nic tylko siadać i dać się ponieść :D
Jak to nie wypali to mogą robić misje kosmiczne i wspierać wojsko w nowych technologiach :D Ważne żeby dobre infa szły i będzie git, ten typ biznesu idzie już parę lat i żadne KNF się tym jeszcze nie zainteresowało.
Myślę że wszyscy byy chcieli zamurować te akcje a potem robić nowe dodruki i nowa jazda z naiwnymi ale to nie te czasy i tak dziwota że to dalej prosperuje widać nikt poszkodowany jeszcze nie zgłosił bo każdy wie ze takie sprawy to lepiej przyjąć na garba niż z ukraińskimi oszustami walczyć w polskich sądach. Każdy kupuje na własną odpowiedzialność ;)
Za każdym razem jak wchodzą w nową działalność to zmieniają nazwe i stawiają nową stronę a informacje ze starej strony znikają. Myślę że tą sprawą powinni się zająć ludzie z KNF zgłosił to już ktoś?
Nigdy nie pytałem bo miałem akcje i nie chciałem robić złej atmosfery takimi pytaniami.. ale teraz gdy mi przypomnieliscie i już akcji nie mam to mogę zapytać.
Co z kasą którą dostali jako startup na ten gruby biznes z automatami i halę? 10 mln z fundacji rozwoju temat ucięty a biznes z tego co wiem nie wypalił bo hali nie ma i automatów też nie produkują. Może mi ktoś odpowiedziec?