• Re: $$$ ASSECOPOLAND $$$ Autor: ~Leonzpoczty [5.173.137.*]
    Asseco wykona transformację systemu BGK za około 45 mln zł
  • Re: $$$ ASSECOPOLAND $$$ Autor: ~zdzis [83.25.210.*]
    oj, podziekujemy kaczorowi ,szybciej niz mu sie wydaje
  • Re: $$$ ASSECOPOLAND $$$ Autor: ~wuj91 [91.198.217.*]
    Dnia 2020-10-01 o godz. 21:07 ~zdzis napisał(a):
    > oj, podziekujemy kaczorowi ,szybciej niz mu sie wydaje

i całej ekipie kaczorów
    zatem na kolana i modły wznieść :);):):)
  • ASSECOPOLAND Autor: ~Pawełek [62.141.238.*]
    Bank Gospodarstwa Krajowego zleci Asseco Poland usługi utrzymania, rozwoju oraz transformacji i wyrównania wersji systemu def2000, którego informatyczna spółka jest twórcą.
    Planuje też transfer wiedzy, aby w przyszłości samemu rozwijać i utrzymywać system.
  • Re: ASSECOPOLAND Autor: ~Leonzpoczty [5.173.129.*]
    Asseco opracowało pierwszą polską platformę chmurową dla instytucji finansowych
  • Re: ASSECOPOLAND Autor: ~MAZUR [95.49.134.*]
    NIE CHCĘ BYĆ ZŁOŚLIWY, TO TERAZ JEST PO 186 ZŁ ZA AKCJE ASSECO? BO NIE POJMUJĘ SENSU TEJ WYPOWIEDZI?
    Bo to jest nie do pojęcia dla przeciętnego człowieka.
    MÓW MI DO KIESZENI A NIE WIELKIE SŁOWA DLA POTOMNOŚCI I NASTĘPNE MUZEUM I POMNIK, ZAMIAST INTERESU W SPÓŁCE GIEŁDOWEJ. I TU PRZEPRASZAM PREZESA GÓRALA TO DOTYCZY TEJ PRZEDZIWNEJ WYPOWIEDZI - JAK BYM SŁYSZAŁ JAROSŁAWA. GIEŁDA TO PIENIĄDZE I NAJWYŻSZA TECHNOLOGIA W CAŁOŚCI A NIE CZĄSTKOWO, Z EKONOMII PISAŁEM PRZCĘ DYPLOMOWĄ Z GIEŁD -*" MAT* METODY AGRESYWNEGO KREOWANIA ZYSKU*". TAK ŻE MOGĘ NIE POJMOWAĆ Leonzpoczty,  
     EKONOMII PISAŁEM PRZCĘ DYPLOMOWĄ Z GIEŁD -*" MAT* METODY AGRESYWNEGO KREOWANIA ZYSKU*" Chyba w Mongolii .
    NA POLITECHNICE RZESZOWSKIEJ PISAŁEM "*MAT METODY AGRESYWNEGO KREOWANIA ZYSKU*", W KATEDRZE MATEMATYKI I STATYSTYKI U PROFESORA KRÓLA. I NIE ODNOŚ SIĘ DO MNIE W TEN SPOSÓB TY MARNY PAJACU?
  • Re: ASSECOPOLAND Autor: ~Leonzpoczty [81.190.201.*]
    Bez obawy nie zniżę się do twojego poziomu.
  • Re: ASSECOPOLAND Autor: ~MAZUR [95.49.221.*]
    Gdyby głupota umiała latać to ty Leonzpoczty unosił byś się niczym gołębica.
  • AP stworzyło platformę chmurową Autor: ~Pawełek [37.248.164.*]
    Asseco BooX to I operacyjna platforma technologiczna zawierającą zdefiniowany komplet procesów przeznaczonych do obsługi produktów finansowych z możliwością dostosowania do działania na praktycznie każdym rynku. BooX, jako platforma subskrypcyjna, działająca w chmurze idealnie sprawdza się do testowania hipotez biznesowych i dowodzenia słuszności nowych modeli banków i platform e-handlu. Stanowi doskonałe rozwiązanie dla neobanków, banków podlegających konsolidacji, sandboxów testowych, regulacyjnych i rozwiązań typu marketplace (w e-commerce).
    Wyjątkowość Asseco BooX polega na tym, że jest to pierwsze tak kompleksowe rozwiązanie wytworzone w RP, narzędzie w pełni dojrzałe i gotowe do uruchamiania oraz obsługi procesów bankowych.
  • Re: AP stworzyło platformę chmurową Autor: ~Leonzpoczty [5.173.137.*]
    Asseco bliżej kontraktu za 130 mln zł na system poboru opłat
  • Re: AP stworzyło platformę chmurową Autor: ~MAZUR [95.49.224.*]
    Dobra kasa jak prawisz Leonzpoczty, no to jest info 130 000 000 zł to dobry zysk. Asseco Polska to znakomita spółka, jedna z najlepszych na GPW, trochę dziwię się, że nie jest w WIG 20, w USA też wszyscy dziwią się, ale skoro ja mam takie zdanie że ASSECOPOLSKA powinna być w WIG 20, to na NASDAQ US też podobnie uważają. Ale w RP to polskie klimaty czy klimakterium na GPW. Polityka panie polityka - słowami wieszcza.
  • Re: AP stworzyło platformę chmurową Autor: ~MAZUR [95.49.224.*]
    NAWET CIĘ PODPARŁEM Leoniezpoczty a rynek nie wierzy? I widzisz że pisać można wszystko, a zysku z tego jak wody w przetaku. Biznes się robi, a nie dyskutuje o nim, to wtedy rośnie. I To Było Do Udowodnienia dla Leonzpoczty. takie jest życie cienki Leoniezpoczty. O cienki bolek, https://www.bing.com/videos/search?q=o+cienki+bolek+piosenka&docid=608034169599233782&mid=02CF13288ABC971A5B9902CF13288ABC971A5B99&view=detail&FORM=VIRE
  • Re: AP stworzyło platformę chmurową Autor: ~Leonzpoczty [94.254.232.*]
    Na koniec notowań zobaczysz kto tu jest cienki Bolek jak piszesz i mam nadzieję że przestaniesz pisać !!!
  • Re: AP stworzyło platformę chmurową Autor: ~MAZUR [95.49.232.*]
    JAK JESTEŚ PRZY NADZIEJI TO NIE DENERWUJ SIĘ TO NA PŁÓD PODOBNO SZKODZI, TO LEPIEJ ZMIEŃ SPÓŁKĘ I IDZ TAM GDZIE NIE PISZĘ. PRZEPRASZAM ZA TE NERWY Leonkozpoczty. DZIECI MUSZĄ RODZIĆ SIĘ ZDROWE I NIE ZMANIEROWANE GIEŁDĄ.
[x]
ASSECOPOL 2,43% 210,40 2025-09-22 17:02:09
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.