Bank Gospodarstwa Krajowego zleci Asseco Poland usługi utrzymania, rozwoju oraz transformacji i wyrównania wersji systemu def2000, którego informatyczna spółka jest twórcą.
Planuje też transfer wiedzy, aby w przyszłości samemu rozwijać i utrzymywać system.
MÓW MI DO KIESZENI A NIE WIELKIE SŁOWA DLA POTOMNOŚCI I NASTĘPNE MUZEUM I POMNIK, ZAMIAST INTERESU W SPÓŁCE GIEŁDOWEJ. I TU PRZEPRASZAM PREZESA GÓRALA TO DOTYCZY TEJ PRZEDZIWNEJ WYPOWIEDZI - JAK BYM SŁYSZAŁ JAROSŁAWA. GIEŁDA TO PIENIĄDZE I NAJWYŻSZA TECHNOLOGIA W CAŁOŚCI A NIE CZĄSTKOWO, Z EKONOMII PISAŁEM PRZCĘ DYPLOMOWĄ Z GIEŁD -*" MAT* METODY AGRESYWNEGO KREOWANIA ZYSKU*". TAK ŻE MOGĘ NIE POJMOWAĆ Leonzpoczty,
NA POLITECHNICE RZESZOWSKIEJ PISAŁEM "*MAT METODY AGRESYWNEGO KREOWANIA ZYSKU*", W KATEDRZE MATEMATYKI I STATYSTYKI U PROFESORA KRÓLA. I NIE ODNOŚ SIĘ DO MNIE W TEN SPOSÓB TY MARNY PAJACU?
Asseco BooX to I operacyjna platforma technologiczna zawierającą zdefiniowany komplet procesów przeznaczonych do obsługi produktów finansowych z możliwością dostosowania do działania na praktycznie każdym rynku. BooX, jako platforma subskrypcyjna, działająca w chmurze idealnie sprawdza się do testowania hipotez biznesowych i dowodzenia słuszności nowych modeli banków i platform e-handlu. Stanowi doskonałe rozwiązanie dla neobanków, banków podlegających konsolidacji, sandboxów testowych, regulacyjnych i rozwiązań typu marketplace (w e-commerce).
Wyjątkowość Asseco BooX polega na tym, że jest to pierwsze tak kompleksowe rozwiązanie wytworzone w RP, narzędzie w pełni dojrzałe i gotowe do uruchamiania oraz obsługi procesów bankowych.
Dobra kasa jak prawisz Leonzpoczty, no to jest info 130 000 000 zł to dobry zysk. Asseco Polska to znakomita spółka, jedna z najlepszych na GPW, trochę dziwię się, że nie jest w WIG 20, w USA też wszyscy dziwią się, ale skoro ja mam takie zdanie że ASSECOPOLSKA powinna być w WIG 20, to na NASDAQ US też podobnie uważają. Ale w RP to polskie klimaty czy klimakterium na GPW. Polityka panie polityka - słowami wieszcza.
NAWET CIĘ PODPARŁEM Leoniezpoczty a rynek nie wierzy? I widzisz że pisać można wszystko, a zysku z tego jak wody w przetaku. Biznes się robi, a nie dyskutuje o nim, to wtedy rośnie. I To Było Do Udowodnienia dla Leonzpoczty. takie jest życie cienki Leoniezpoczty. O cienki bolek, https://www.bing.com/videos/search?q=o+cienki+bolek+piosenka&docid=608034169599233782&mid=02CF13288ABC971A5B9902CF13288ABC971A5B99&view=detail&FORM=VIRE
JAK JESTEŚ PRZY NADZIEJI TO NIE DENERWUJ SIĘ TO NA PŁÓD PODOBNO SZKODZI, TO LEPIEJ ZMIEŃ SPÓŁKĘ I IDZ TAM GDZIE NIE PISZĘ. PRZEPRASZAM ZA TE NERWY Leonkozpoczty. DZIECI MUSZĄ RODZIĆ SIĘ ZDROWE I NIE ZMANIEROWANE GIEŁDĄ.