Gość z Comparic widząc jaka jest kaszana (brak zarządu, lewy pełnomocnik itp.) podzwonił po swoich kontaktach i telefonicznie uzgodnił, że panowie z kancelarii mlo wejdą do rady. Członków RN nie było na walnym i przyjęli propozycje telefonicznie!!!! (to jest normalne?, chcecie być w takiej spółce???)
WZA odbylo się w składzie 3 osób. - powołali radę, która ma wywalić babińskiego, dostać się do jakichś ksiąg itp. żeby zobaczyć na czym w ogóle stoimy (o ile ta rada zostanie przyjęta przez KRS - to ważne, bo może to się nie wydarzyć) - osoby, które glosowały tą radę nie mają już akcji (sprzedały rano na walnym), ich intencją było dopieczenie babinie i narobienie problemów - nie przyjęli sprawozdania za 2019 (oznacza to zawieszenie akcji) - nie udzielono absolatorium dla prezesa i pawluka (żeby można było ich podać do prokuratury za działanie na szkodę spółki i akcjonariuszy)
Także tyle z oficjalnych informacji. Powodzenia Wam życzę w tym bagnie.
Nowi członkowie to znane osoby. W bagno by nie wchodziły. Ta firma siedzi na żyle złota i dobrze o tym wszyscy wiemy. Na zbiorniki jest gigantyczny popyt i zawirowania własnosciowe tego nie zmienią. Nowi wlaściciele poprowadzą społkę do jeszcze większych sukcesów.
to nie są żadni nowi właściciele ta spółka nie ma właściciela obecnie poza Pania Basią z kiosku ruchu, stolarzem z podkarpacia i malarzem z wielkopolski... Z rady nadzorczej można odejść w każdej chwili bez podawania przyczyny i konsekwencji.
dzięki kolego, kuźwa potem się dziwić, że nazywają naszą giełdę bananową, skoro takie jaja się dzieją :/ ludki zapakowane (włącznie ze mną) były w trybie max chciwości z oczekiwaniami +500% na kursie, ale prezio sprowadził wszystkich na ziemię :D
Wczoraj nie napisałeś to plik sobie brodę. Prezios też chciał głosować a akcji juz nie mial. Rada nadzorcza jest ok i zrobią porządek. Nowe rozdanie. Szkód uwalić taka spółkę i to polska. A prezes? Pewnie wsadzi kasę w te dubaje i ktoś taki ja on puści go z torbami. Wieśniak.
Twoje wypowiedź to zwykła próba utopienia kursu. Nowi chcą kupić spółkę jak najtaniej. Myślę, że na darmo Twoje trudy. Ci co nie sprzedali wczoraj, raczej nie sprzedadzą też dzisiaj.
niestety ale tak właśnie jest jak opisał autor tego wątku. Marcin skrzyknął na szybko odpowiednich ludzi żeby ratować sytuację ale czy tam jest co ratować to tego nikt na razie nie wie! I kupowanie w tej chwili w tej cenie to jest całkowity hazard! Ci ludzie którzy weszli do rady owszem nie są przypadkowi ale oni nic absolutnie nie ryzykują. Z rady nadzorczej można odejść w każdej chwili bez żadnych konsekwencji więc taka chora podnieta jest teraz całkowicie nieuzasadniona. Rada powstała też by odwołać prezesa oszusta żeby nie mógł wyemitować akcji na szybko. Ale jakoś nie wydaje mi się żeby był tym w ogóle zainteresowany
Członkami rady nadzorczej zostali prawnicy z kancelarii! Także nie traktujcie tego, jako etapu normalizacji działalności spółki! Utopiłem tu (i sprzedałem ze stratą) i przestrzegam innych!
tylu ich zostało bo reszta ludzi nie miała czasu żeby tam siedzieć, i tak na prawdę nie miała już celu by tam być. Domyśl się dlaczego? Babińskiemu zostało po ostatnim raporcie 2,60% które i tak wywalił zapewne w rynek bo co myślisz że na pamiątkę sobie zostawił? Jakie to ma zresztą znacznie? Gdyby Babińskiemu zależało na głosowaniu to by wysłał kogoś rzeczywiście upoważnionego, a wcześniej zgłosiłby go w terminie lub pojawiłby się osobiście. A to co tam się odwaliło to była farsa. niestety