dawno tutaj napisałem, miałem trochę kupione ale na pierwsze info o scaleniu sprzedałem, kilka złoty zarobiłem, scalanie w ostatnich czasach bokiem wychodzi
zapewne zleci poniżej 1 złotego niestety okres przed nami to okres bessy. zupełnie jak za poprzedniego kryzysu tak samo było i kiszenie na coraz niższych poziomach kilka lat
niom, nie wiem skąd była ta ekscytacja co niektórych "znawców" przed scaleniem, nie widziałem w ostatnim czasie papieru który by na tym zyskał, ale myślę że w okolicy 1zł warto kupić
co z tego że kupisz sobie tu 2000 czy 5000 akcji teraz po te 1,40 czy 1,45 i wydaje ci się że jak urośnie to zarobisz, skoro to nie dość że nie rośnie już tylko spada od scalenia to jeszcze nie ma w ogóle chętnych do kupna więcej akcji niż 1000 niestety. cały czas wiszenie na hakach więc jeśli masz akcji chociaż za kilka tysiecy złotych i to jest problem przy śmieciowych akcjach a jak dochodzi zła passa na rynku new connect to gra sie wyłącznie na modnych spółkach a reszta śmieci leci na łeb na szyje lub sie kisi latami
po 30 groszy mogę uwolnić każdego z akcji tej "perełki" - szukam właśnie dla mojej JDG biura księgowego więc zamiast płacić księgowej złotówkami to bede jej płavi akcjami.
Ty jak szukasz księgowej to choć do mnie. dam namiary napisz baja0407@wp.pl
Giełdowe też robię jakbyś miał ambicje wejść na giełdę. To badziewie ma mniej przychodów rocznych niż u mnie w kwartał. To też coś znaczy.
Wy 1 zł za to chcecie dać? Serio,? Toż tu kapitały ujemne. Audytu to pewnie nie przejdzie.... Straty, straty,straty....
Haha dobre sprzedane po 4gr a dziś biorę po 1.50..haha dobry interes...ludzie tu będzie taka jazda że zgniecie...mój kolega ma 10 procen i zrobią to co na ciasteczkach krakowskich i na letusie teraz będzie knechbal gra na y i blu wysoko ja dziś dobieram blu i dziwię się że są głupki tak tanio sprzedać....pozdro