• Cisza przed burza? Autor: ~Dr [212.160.169.*]
    Co tu tak pusto, głucho... moze jakies nowe informacje ktos ma co slychac w firmie?
  • Re: Cisza przed burza? Autor: ~Bozia [89.151.45.*]
    Zamówili z Chin maseczki bo nie nadążają z produkcją:

https://www.onet.pl/informacje/onetslask/koronawirus-samolot-z-wuhan-wyladowal-w-pyrzowicach-na-pokladzie-sprzet-medyczny/bbkzbc8,79cfc278
  • Re: Cisza przed burza? Autor: ~Dr [212.160.169.*]
    Wedlug mnie to skandal. Rzad powinien zakazac importu z Chin, mamy swoje firmy ktore powinnismy wspierac. Nie mowie tego tylko z punktu widzenia akcjonariusza, ale interesu polskiej gospodarki.
  • Re: Cisza przed burza? Autor: ~nieja [89.64.72.*]
    Przygotowujemy się na potencjalną drugą falę zakażeń i chcemy być dobrze przygotowani. Uruchomiliśmy produkcję w Polsce, ale to nie wystarcza, więc skorzystamy z naszych chińskich fabryk. Paradoksem jest to, że większość fabryk produkujących środki ochrony indywidualnej znajduje się właśnie w okolicach miasta Wuhan — powiedział na antenie Radia Katowice Paweł Ossowski, prezes firmy, która zlecała transport.
  • Re: Cisza przed burza? Autor: ~onto [89.64.72.*]
    Wystarczy nie kupować chińskich, w tym od firmy Zarys.
  • Re: Cisza przed burza? Autor: ~Leszcz [37.30.61.*]
    Chyba za duże nadzieje pikladasz w rządzie, nie zdziwilbym się jakby było to powiązane z ludźmi z obozu władzy zwłaszcza po tym co się działo z ostatnimi maseczkami.
  • Re: Cisza przed burza? Autor: ~KS [217.138.160.*]
    Przypominam wszystkim że to jest Polska, a w Polsce kupuje się najtaniej jak tylko się da... Czyli z Chin. Przykro mi ale taka jest prawda.
  • Re: Cisza przed burza? Autor: ederson [195.140.131.*]
    Moim zdaniem to tylko pokazuje jak duże jest zapotrzebowanie między innymi na maseczki i że Protektor nie będzie miał problemu z ich sprzedażą w Polsce czy w innych krajach, w których działa.
  • Re: Cisza przed burza? Autor: ~Dr [212.160.169.*]
    Najbardziej optymistyczny wariant, to duże kontrakty na dostawe maseczek medycznych do Niemiec, oczywiscie rozliczane w euro:), ewentualnie takze do Czech, po dobrej cenie oczywiscie.
  • Re: Cisza przed burza? Autor: ~Mario [31.0.43.*]
    Protektor produkuje dla niemieckiego wojska czyli na już wejścia w służbach. Może to znacznie ułatwić kontrakt na maseczki dla ichniejszej służby zdrowia. A wtedy 20zl na akcje minimum.
  • Re: Cisza przed burza? Autor: ~Kuba [79.110.205.*]
    Ja myślę że 50 a nawet 100, kto wie czy nie przebijemy Mercatora :) gdzie ten bimber Wam pędzą chłopino?
  • Re: Cisza przed burza? Autor: ~roztropny [5.173.193.*]
    10zł będzie, ale czy wiecej? nie wiem
[x]
PROTEKTOR 0,00% 1,28 2026-05-15 16:49:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.