Nikt nie przenosi, to ulica i zgraja naćpanych leszczy chce coś jeszcze ugrać. Grubas już na Karaibach pyka cygarem ruchem posuwisto zwrotnym. Zazdrość?
Teraz sie bedziecie obsuwać do groszy liczonc że to grubas, ale to nie on. Tu zostały leszcze, barany, ulica i nadzieja na lepsze jutro.
Ale cisza moja teoria gruby zbierał akcje 5 lat był pewny że ma wszystkie zrobił wybicie od 30 gr i ma tera z to gdzieś karmi ulice dopóki nie uzbiera znowu swoich akcji będzie leżał znowu 5 lat także są rodzinne spółki z nc
Kolego Kacper jak sie nia zna społki to sie nie wchodzi. Około 5 lat wstecz była emjJa z prawem poboru.Akcje były objęte po 15 groszy. Za te pieniądze spółka sie odbudowała bo była bankrutem. Akcjami przez 5 lat nie obracano. Jest ich 63 miliony i teraz pasuje je sprzedać przynajmniej po 2 złocisze . Ja mam niedużo bo 40000 i po 2 złote ci je sprzedam. Jak brałes stare po 10- 15- 18 to chyba teraz kupisz po 2 bo ci sie oipłaci
Kacper ale nie zamartwiaj sie , powiem ci jaka tu bedzie zagrywka. Jeżeli dopuszcza te akcje do obrotu to na pierwszych notowania ch grubasy skupia od takich jak ja bo jest nas niewielu. Z prawa poboru mało kto kupił akcje i grubasy póznbiej kupili w drugim terminie po kilkanaśvcie milionów. Oni tanio nie sprzedadzą. Na pierwszych notowaniach troche kurs spadnie bo oddadzą tacy jak ja a pózniej grubasy wywinduja kurs znowu na 10-18 , to tylko kwestia czasu . Spopkojnie , na giełdzie potrzebna jest cierpliwość.