• Pytanoe do Protektora Autor: ~Rr [37.47.56.*]
    Czemu nie mozna jeszcze kupic w Internecie maseczek MEDYCZNYCH? Firma nie chce zarbiac??
  • Re: Pytanoe do Protektora Autor: ederson [195.140.131.*]
    Można: link 

• Re: Pytanie do Protektora Autor: ~Rr [37.47.56.*]
    No prosze, mam w euro placic? Czemu nie ma na polskim rynku?? Mysle ze wiele osob chcialoby kupic dobry polski produkt.
  • Re: Pytanoe do Protektora Autor: ~cozazjeby [131.228.32.*]
    zapytał trol puszczając bąka.
    kto tu wrzucił ci linka, zadowolony? to ile akcji kupujesz ? czy tak tylko przyszedłes popierolić głupoty?
    No mamy tutaj co raz bardziej wyrafinowanych trolli. Zamiast GNIOT, ŚMIEĆ, MAKULATURA mamy bardziej subtelne formy umniejszania spółce. Zakładanie tematów z głupimi pytaniami, sugerowanie, że firma nie produkuje masek albo nie sprzedaje ich to są własnie przykłady tego typu trollingu. Ale to dobry znak do wzrostów.
  • Re: Pytanoe do Protektora Autor: ~Świeżak [31.0.46.*]
    To jest bardzo dobry znak wzrostow. Kupilem dwie spolki w pakiecie krynice i protektora. Na krynicy tez narzekali, mowili zeby sprzedawac, zeby uciekac i prosze! Do cierpliwego inwestora pieniadze same przyjda.
  • Re: Pytanoe do Protektora Autor: ~Rr [37.47.56.*]
    O czym wy piszecie?? Mam akcje Protektora, a maseczki i tak kupuje dla siebie i rodziny, dla bezpieczenstwa. Czemu wiec mam placic za chinszczyzne, jak moge wesprzec polska firme, na dodatek w ktorej mam udzialy. Dlaczego wiec wyzywacie od troli jak grzecznie pytam. Fakt jest taki ze nie mozna poki co kupic za zlotowki maseczek made in Protektor. Przynajmniej ja nie moge znalezc. Firma powinna taka sprzedaz uruchomic, bo sprzedaz detaliczna w takiej sytuacji moze przyniesc pokazne zyski. Czy cos zle napisalem?
    Firma nie działa tylko w Polsce, ale również w innych krajach Europy. Maseczki medyczne sprzedaje poprzez swoją spółkę córkę Abeba. Uruchomiła sklep internetowy, w którym można kupić maseczki - link podałem wyżej. Poza tym Protektor koncentruje się na sprzedaży hurtowej, a nie detalicznej. Zadając takie pytanie pokazujesz, że nie masz za bardzo pojęcia o spółce,której akcje kupiłeś. Albo co bardziej prawodopobne jesteś zwykłym trollem i próbujesz naganiać na spadki.
  • Re: Pytanoe do Protektora Autor: ~Rr [37.47.58.*]
    To chyba ty nie wiesz o czym piszesz. W strategii rozwoju firmy prezes ostatnio zapowiedzial rozwoj sprzedazy detaliczej, tworzenie sieci dystrybucji, dlatego pytalem grzecznie czy w temacie sprzedazy maseczek w Polsce sa juz jakies efekty, ale widac nie, bo takich za zlotowki kupic na razie nie mozna. Wedlug mnie to blad, ze w momencie najwiekszego zapotrzebowania na popyt nie odpowoadaja podaza, czysta strata potencjalnych zyskow. Byc moze jest za szybko, moze dopiero produkcja medycznych ruszyla, a byc moze maja juz jakies kontrakty do podpisania, o ktorych jeszcze nie wiemy. Wedlug mnie taka forma sprzedazy przynioslaby niemale zyski. Skoro jestes akcjonariuszem tez powinno ci na tym zalezec.
  • Re: Pytanoe do Protektora Autor: ~Bozia [78.11.73.*]
    Tak jak pisałem - może Lauren Peso? Chwalili się ostatnio rozpoczęciem negocjacji na dystrybucję maseczek. Nie jest to raczej 4Mass, bo oni żyją z produkcji ESPI a nic stosoanego się nie pojawiło. A Protektor nie publikuje bo to dopiero negocjacje. Napisaliby pewnie dopiero po umowie.

https://www.bankier.pl/wiadomosc/LAUREN-PESO-POLSKA-S-A-Rozpoczecie-negocjacji-z-producentem-jednorazowych-maseczek-ochronnych-7967793.html 
  • Re: Pytanoe do Protektora Autor: ~Rr [37.47.58.*]
    Oby, to by byla dobra wiadomosc i chinskiego badziewia bym juz nie musial kupowac.
[x]
PROTEKTOR 0,78% 1,29 2026-05-18 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.