no przeciez biore, biore, biore. Nawet mam nowe pol banki wiec sie nie opedzicie od moich 207 przez dluzszy czas. Tylko jutro mam sporo innej roboty wiec nie bede zbytnio aktywny.
Realista powiem, że Ty chyba nie znasz słowa samoocena i umiar. Ja wysiadam z dialogów z Tobą, a już ta wczorajsza piosenka o szkole syna, to po prostu szlagier.
Cały czas w grze mamy bardzo małe wolumeny jakie nie świadczą o zmianie. Także przed nami są dopiero "prawdziwe" zmiany kursu. Ten tutaj zwiększa się bez ruchu dużych graczy, a z pewnością bez ich zdecydowanych ruchów. To jest dobra informacja, bo to znaczy, że kurs nie rośnie pod wpływem nierozsądnej euforii i duzi gracze nie upłynniają akcji. Także spodziewałbym się wzrostu kursu dopóki wolumeny nie zaczną rosnąć.
Witaj black czy mógłbyś podpowiedzieć w co teraz można wejść szczerze nowy jestem i na mercatorze troszkę popłynąłem ale się nie zrażam z góry dziękuje za podpowiedz .
DITIX 3 mln kapitalizacji, bez zobowiązań, przegląd opcji strategicznych do końca marca, Na wykresie po przebiciu 18gr zasięg 26-30gr. Obroty wzrosły ktoś skupuje może przejęcie w drodze