Nie wierzyć zwykły naganiacz który pierwszy wysypie akcje dziś to potwierdził.tak samo naganiali analityk i KKK dziś omka zrobił dokładnie to samo co oni kiedyś. Uważać omka = naganiacz.
Żałosne kolego... żałosne. Tak jak napisałem, wyrzuciłem na chwilę kilka % akcji, żeby odkupić szybko więcej i .. .niestety się nie udało (dla mnie) bądź stety bo wiemy, ze akcjonariat mocny i trzymamy akcje. To gra dla dorosłych ludzi, jeżeli uważasz, że kogoś tu oszukałem i czujesz się oszukany to sprzedaj akcje i po temacie. Nikt Cie tu nie trzyma.
I proszę nie porównywać mnie z analitykiem, który sam robił winde, żeby na miesiące powiesić ludzi na hakach bo jest to co najmniej nie w porządku.. Analityka czy KKK tutaj nie ma a ja zwiększam pakiet sukcesywnie i na pewno źle na tym nie wyjdziesz. Pozdrawiam.
Co prawda boli? W końcu pokazałeś swoje prawdziwe oblicze jesteś taki sam jak ci dwaj kkk i analityk. Nie jesteś wiarygodny i pokazałeś to nie raz a dziś tylko to potwierdziła trolu
Z calym szacunkiem albo i juz bez... Albo nie rozumiesz co pisze albo sam jestes trolem. Pokazalem nie raz? Chcialem byc mily i Ci wytlumaczyc co tutaj zaszlo ale widocznie nie rozumiesz, ze gdy ktos chce skupic wiecej akcji to jako akcjonariusz wygrywasz na tym a nie przegrywasz. Szkoda mojego czasu, lepszy bedzie psycholog. Oszukalem Cie, sprzedaj wszystko co masz i nie placz juz wiecej.
No nie jestem advocatus diabolo,ale jesteś niesprawiedliwy.Jestem tu dość długo i Omka generalnie pisze merytorycznie.Być może jesteś sfrustrowany marazmem na walorze,ale to papier dla wyjątkowo cierpliwych inwestorów.
Napiszę to raz i to tylko dlatego, że może zaoszczędzę Ci nerwów i stresów w przyszłości. Rozumiem Twoją frustrację ale nie atakuj ludzi, którzy są Ci przychylni tylko dlatego, że nie wyszła Ci inwestycja bądź źle coś zrozumiałeś. Nie traktuj forum bankiera ani komentowania codzienności jak mantry i wyroczni a decyzje podejmuj sam i nie obrażaj się za decyzje inwestycyjne innych bo każdy chce zarabiać a nie tracić pieniądze a na giełdzie wszyscy zarobić niestety nie mogą (no chyba, że jakiś magiczny CDR przez kilka lat). Nie oszukałem Cię, nie nakłaniam nikogo do inwestycji w FIV a tym bardziej nie trąbię o tym głośno szczególnie, że zależy mi na skupie jak największego pakietu po jak najniższej cenie jak każdy kto inwestuje czy gra na giełdzie - samo w sobie jest to przeciwieństwem naganiania bo skupuję akcje a nie upycham innym. Może dla Ciebie 30tys akcji, które sprzedałem na chwilę są znacznie większym pakietem niż posiadasz i stąd Cię to dotknęło ale zauważ też, że ktoś inny dzięki mnie też kupił co chciał. Jestem tu podejrzewam znacznie dłużej niż Ty i sądząc po emocjach znacznie dłużej będę i zapewniam, że nie analizuję wszystkiego co dzieje się w spółce bo mam takie hobby tylko wierzę w nią i stąd nie sprzedałem nawet gdy latała po 1,3 na podbitce analityka. Tak prawdę mówiąc to nie oszukał Cię nawet analityk bo analizy chłipaka były jak najbardziej trafne a że pewnie sam przyczynił się do kreowania wykresu bo obracał sporą gotówką to już inna sprawa. Nic też dziwnego, że w odpowiedniej chwili gdy na parkiecie lała się krew, postanowił sprzedać akcje i nie czekać dłużej - jego sprawa, jak się okazało dobrze zrobił i też nikogo w tym nie oszukał. Nie kojarzę, żeby kogokolwiek namawiał na kupno akcji, raczej wrzucał swoje analizy w oparciu o AT i komentował sytuację na kursie.Nie oszukał Cię także kolega Mateusz, który wprost skomentował gdy kurs wzrósł, że to nie sztuczna podbitka tylko wyjaśnił, że robił zakupy. Podsumowując byłem z akcjami, jestem z akcjami i będę z akcjami. Zdradzę Ci, że sprzedałem 30tys akcji, odkupiłem jak dotąd 25 i będę kupował dalej jak ktoś tylko coś dorzuci a gdy pojawią się infa i sytuacja stanie się jasna to dokupię jeszcze więcej. Pewne kwestie mnie cieszą, inne zastanawiają i po to wymieniamy się informacjami na forum żeby wiedzieć na czym stoimy ale na pewno na nic namawiał nikogo nie będę i od naganiacza proszę mnie nie wyzywać. Ciesz się, że dowiedziałeś się co tu zaszło a nie, że masz sypacza, który ukratkiem wychodzi z akcji a nikogo nie informuje a nawet gdyby tak było - trudno, ma do tego święte prawo i przestań się mazać - to nie piaskownica.
Widać, że emocji dzisiaj dużo! Każdy podejmuje decyzje według własnego uznania. Tak też zrobił Omka. Czy było to opłacalne, tylko On wie!? Nie nam to oceniać. Trochę odmiany w marazmie, w którym pewnie jeszcze trochę pozostaniemy. Uważam, że przyszły tydzień nie będzie przełomem? Chyba, że wyskoczy "jakiś królik z kapelusza"!?
Jeśli ładny królik to ok,jeśli nie to giełda,jest ryzyko jest zabawa,to tylko pieniądze.Zaraz wyleje się hejt, że zadzieram nosa,itd,itp.Chodzi o to że jak ktoś nie może stracić pieniędzy na giełdzie bez zbędnego uszczerbku finansowego lub na zdrowiu,nie powinien tu być ,a tym bardziej dokonywać inwestycji w oparciu o zdrowia życzę.