Gorzej jak takie pytanie Hoffmanowi zada prokurator. Wtedy tłumaczenie, że p. Moska mu kazał nie pomoże, bo to jednak on jest prezesem i bierze za to kase. Za Czerneckim Ziobro wysyła list gończy. Przecież tu jest oczywiste działanie na szkodę akcjonariuszy, chociaż by przez brak info na espi nt. produkcji, kontraktów, strategii. Niby zgodne z prawem, ale jednak niedostateczne dbanie o wartość spółki. A jak prokurator udowodni celowość działania to w Lbc na ul. Sobieskiego jest odpowiednie miejsce.
Nie narzekaj na brak info na ESPI. Są rzetelne raporty. Wszystko jest jawne. LTX to wzór do naśladowania jeżeli chodzi o przejrzystość i sposób prowadzenia biznesu. Wiadomo, że jakby podali info o nowych kontraktach to byłby niezły młyn. Jednak wolę, jak wszystko będzie uwzględnione w kolejnym kwartalnym raporcie. Wtedy wiele osób może zacząć pozytywnie myśleć o LTX!!!
Oczywiscie , pieknie powiedziane , tylko ze tu wystarczyloby jedno glupie info ze sprzedali to czy tamto i kurs by ruszyl , chyba po to inwestujemy aby zarobic pieniadze (chyba ze gra ktos tylko pod dywidende). Ja chcialbym tu spekułe zobaczyc i wzrosty a nie kiszenie ogóra. Popatrzylem na kurs na przestrzeni lat i nic sie nie zmienia. Przeciez to dzojk jakis:). Zwlaszcza teraz gdy sprzedaz polproduktow zwiazanych z branza medyczna powinna kwitnac. Co mi z tego ze to stabilna spolka?? Zebym za rok wyjal te same pieniadze co tu wpakowalem?? A popatrz jak inflacja galopuje.... Mam nadzieje ze kurs ruszy, ale z drugiej strony chyba spolce nie spieszy sie aby zarobic na obecnym.kryzysie
Jak K.M się nie interesuje to moze grupa tutaj ciągle piszących sie zainteresuje i może warto w świat trochę popisać o Lentexsie wspólnie jak sądzicie solidne podstawy to warto się złozyc na kilka artykułów typu jak w innych spółkach typu prezes pierdnął i kurs do góry o +20% .Przykląd z dziisiaj z PLAY. Ktoś peirdnął że PLAY do sprzedania i w ciagu dnia +37%.....