• GITD Autor: ~Kot [89.77.40.*]
    Wreszcie jakieś bardzo, podkreślam, bardzo pozytywne info. Teraz mam nadzieje ze tylko będzie lepiej . Ale to się okaże
  • Re: GITD Autor: ~Kot [89.77.40.*]
    Rzadko tu się wypowiadam. Ale muszę tu coś powiedzieć . Może komuś to się nie będzie podobać. Spółka Wasko jest wyjatkowo niedowartosciowana. To jest jakis żart. Winę ponosi Pan Wajda. Ale wartość spółki mimo to rośnie . Na dzień dzisiejszy 5 zł za akcję to nie będzie cena przesadna. Fundusze czekają. Na co? Chyba na gotota. To jakieś nieporozumienie. Cuda się dzieją na naszej GPW, ale nasza spółka jest jak gdyby niezauważalna. Myślę że w ogolnej kalkulacji na dzień dzisiejszy sprzedaż akcji,poniżej 5 zł,( ..i to nie jest żart) jest wielkim błędem . Zresztą, co ja będę pisać. Przekonacie się o tym w ciągu kilku miesięcy. I jeszcze jedno. Nie naganiam na kupno. To jest moja zimna kalkulacja. Jestem pewny że mój scenariusz się spełni. Nie ma innej opcji
  • Re: GITD Autor: ~Kris [188.147.109.*]
    Hahahaha. Rozbawiles mnie. I jeszcze ten tekst że nie naganiasz.
  • Re: GITD Autor: ~Jacek [79.185.222.*]
    Przy takim ff nikt rozsądny tu nie wejdzie
  • Re: GITD Autor: ~ferdek [37.47.177.*]
    Obroty wzrosną jeśli kurs pójdzie powyżej 4zl, a przy cenie 1.5 to sie ludziom nawet apogladac nie chce i woli kisić niż oddać za półdarmo.
[x]
WASKO 0,00% 1,71 2025-12-12 13:52:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.