Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  1,31 zł , zmiana od tamtej pory: 29,39%
Rzadko tu się wypowiadam. Ale muszę tu coś powiedzieć . Może komuś to się nie będzie podobać. Spółka Wasko jest wyjatkowo niedowartosciowana. To jest jakis żart. Winę ponosi Pan Wajda. Ale wartość spółki mimo to rośnie . Na dzień dzisiejszy 5 zł za akcję to nie będzie cena przesadna. Fundusze czekają. Na co? Chyba na gotota. To jakieś nieporozumienie. Cuda się dzieją na naszej GPW, ale nasza spółka jest jak gdyby niezauważalna. Myślę że w ogolnej kalkulacji na dzień dzisiejszy sprzedaż akcji,poniżej 5 zł,( ..i to nie jest żart) jest wielkim błędem . Zresztą, co ja będę pisać. Przekonacie się o tym w ciągu kilku miesięcy. I jeszcze jedno. Nie naganiam na kupno. To jest moja zimna kalkulacja. Jestem pewny że mój scenariusz się spełni. Nie ma innej opcji
  • GITD Autor: ~Kot
  • Re: GITD Autor: ~Kot
  • Re: GITD Autor: ~Kris
  • Re: GITD Autor: ~Jacek
  • Re: GITD Autor: ~ferdek

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
WASKO -0,29% 1,70 2025-12-18 14:50:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.