• Co myślicie o Mabion? Autor: ~Bohdan [178.36.227.*]
    Czy warto zaczepić się tam na long term?
  • Re: Co myślicie o Mabion? Autor: ~dr_wezol [37.47.158.*]
    Dnia 2020-09-15 o godz. 13:02 ~Bohdan napisał(a):
    > Czy warto zaczepić się tam na long term?

No widzisz, my tu wszyscy tym "long term" zmęczeni jesteśmy :-)
    Mamy akcje Milestone, którego urządzenie przeszło już wszystkie istniejące etapy certyfikacji, ma rewelacyjne opinie w świecie nauki i praktyki lekarskiej. I czekamy na miód, czyli info o sprzedaży do pierwszych szpitali w USA.

• Re: Co myślicie o Mabion? Autor: ~Piotrek [79.191.129.*]
    Ja miałem Mabion kilkukrotnie ze względu na Pana Wieczorka, który genialnie prowadzi Celon Pharmę i wychodząc ostatecznie blisko zera podziękowałem na jakiś czas. Na razie to czysta, najczystsza spekulacja. Jak będą jakieś konkrety to wejdę. Ale to każdy musi ocenić indywidualnie. Trochę jak Biomed. Albo coś będzie albo nie będzie. I pod to jest gra. A dzisiejszy wystrzał Mabionu pod ewentualną ewentualność...No cóż :) Ty rób co chcesz. Można zarobić, stracić lub wyjść na zero :)

Za to mam Celon Pharmę i gdyby była jakaś korekta to dobiorę więcej. Coraz mniej zarówno negatywnie jak i pozytywnie reaguje ona na kurs Mabionu, którego jest udziałowcem, a obecnie sobie świetnie radzi plus perspektywy ma bardzo obiecujące. Dużo jest w ESPI.

Kiedyś może tak samo oddzielnie pójdą kursy INC, Carpathii i Medcampu, bo na razie za bardzo żyją w symbiozie, co jest niekorzystne szczególnie dla INC i Carpathii.

No ale to forum Milestone, więc.. słuchałem trochę wczoraj, ale miałem inne obowiązki. Widzę, że dziś flauta zarówno u nas jak i w USA.

Vaxart koryguje. Będę się przyglądać
    Z yahoo po konferencji:
    14 hours ago
    The inference from the call is signed contract(S) in the next weeks. Leonard gave the listeners a low the ball net income # of 1.00 a share. The estimate did not include so many variables. He did not do that to
    deceive but just being prudent. In the USA the legal issue will rule the day. Mal Practice Carriers
    will dictate the use of the Epidural. In other parts of the world that may not hold. Epidurals and peripheral nerve blocks will become increasingly used.

17 hours ago
    @hlp2see not yet!! Maybe the next news before the next ER!

17 hours ago
    It says:3.11 by Friday.
    W USA czekamy na ruch fundów. Zobaczymy w kolejnych dniach, czy im ta konferencja wystarczyła, by zacząć ładować Milestone.

U nas na Milestone czekamy... No, na co czekamy? Chyba na to, co będzie w Stanach z Milestone.
  • Re: Co myślicie o Mabion? Autor: ~Bohdan [62.87.214.*]
    dziekuję za informacje
[x]
MILESTONE 0,00% 1,58 2023-12-18 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.