Ja miałem Mabion kilkukrotnie ze względu na Pana Wieczorka, który genialnie prowadzi Celon Pharmę i wychodząc ostatecznie blisko zera podziękowałem na jakiś czas. Na razie to czysta, najczystsza spekulacja. Jak będą jakieś konkrety to wejdę. Ale to każdy musi ocenić indywidualnie. Trochę jak Biomed. Albo coś będzie albo nie będzie. I pod to jest gra. A dzisiejszy wystrzał Mabionu pod ewentualną ewentualność...No cóż :) Ty rób co chcesz. Można zarobić, stracić lub wyjść na zero :)
Za to mam Celon Pharmę i gdyby była jakaś korekta to dobiorę więcej. Coraz mniej zarówno negatywnie jak i pozytywnie reaguje ona na kurs Mabionu, którego jest udziałowcem, a obecnie sobie świetnie radzi plus perspektywy ma bardzo obiecujące. Dużo jest w ESPI.
Kiedyś może tak samo oddzielnie pójdą kursy INC, Carpathii i Medcampu, bo na razie za bardzo żyją w symbiozie, co jest niekorzystne szczególnie dla INC i Carpathii.
No ale to forum Milestone, więc.. słuchałem trochę wczoraj, ale miałem inne obowiązki. Widzę, że dziś flauta zarówno u nas jak i w USA.
Vaxart koryguje. Będę się przyglądać