Uważajcie, chłop zawisł na 6, także będzie tworzył nowe, jeszcze mądrzejsze tytuły.
Jednak zobaczcie jak się zachowuje gdy chce dokupić akcję spółki - forum MBF Group. Tam poznacie jego prawdziwszą stronę, mniej elokwentną i mądrą, ot zwykły troll naganiacz ;)
Współczuję bo niedługo Wam może takie szambo zrobić na forum.
Przyszedł znowu, największt mitoman na GPW wklejający jakieś brednie na mój temat i nie potrafiący się ustosunkować najmniejszym dowodem. Do tego hipokryta, bo skoro nie lubisz takich śmietników, to po co zakładasz nic nie znaczyący wątek? Tak, robię SYF na MBF i nie ukrywam tego. Nigdzie takiego nie robiłem i robić nie zamierzam. Robię dlatego, że chcecie ubrać nowych drobnych na jakieś kłamstwa, obrażacie ludzi i ich rodziny, więc ganię takie zachowania.
Ja już nie mogę Cię słuchać bałwanie. Skończcie się kłócić bo to już jest żenujące. Masz akcje protektora ? Tak to dziel się przemyśleniami. A jak nie masz to spier****aj z tego forum. Chyba logiczne ze jak ktoś ma akcje danej spółki to pisze o niej na plus bo chyba tylko idiota pisałby na minus. A teraz krótkie porównanie z 4 mass dla osób myślących. Na 4 mass wchodziło się pod spekulacje nic więcej, tam fabryka zapowiedziana jest na przyszły rok i co było z kursem? Siadła tam spekula i wraz z zarządem zrobili co trzeba. Tutaj spekula się tego nie chwyta bo zarząd nie będzie wchodzić w gierki z nimi. Tutaj mamy solidna firmę która już produkuje i sprzedaje a nie obiecuje.
Ma wyrobione kontakty w krajach europejskich i z rządem w Pl. Czy to urośnie do 20 zł ? Nie wiadomo, ale jeśli chodzi o stratę to jak ktoś jest cierpliwy to jestem przekonany ze jej nie będzie miał. Jeżeli akcje tej firmy przy latach gdzie praktycznie nie zarabiała ze sprzedaży chodziły po 3-4 zl bo tak wynika z raportów to co ma być teraz gdzie od 2020 są już na plusie i zaczynaja produkcje i sprzedaż maseczek w najlepszym okresie czyli podczas jesieni i zimy?
Ja tylko zostawiam Wam to, żebyście wiedzieli jaki macie autorytet, chlewu nie zamierzam robić, bo tutaj ostatnio sam pisałem przed certyfikatem że będzie podane lada dzień. Pozdrawiam
No i sprzedałeś ze stratą, tak wierzysz w spółkę. Uciekaj stąd i nie wracaj. Zresztą, tak jak pisałem kiedyś, jesteś antywskaźnikiem, więc nie chcemy cię tutaj, mitomanie.
Jaki autorytet? Ile ty masz lat? 5? Każdy kto kupuje akcje powienien najpierw zaznajomić się z daną spółką. A jak ktoś jest na tyle głupi, że kupuje, bo ktoś coś na bankierze pisze, to już jego problem.
Ten wątek wszystko tłumaczy :) kto tutaj przewidział Espi i kto za kim przyszedł, a że ja sprzedałem a Ty zostałes to co innego, jeszcze dokupię Protektora na dniach zapewne :) Tylko nie za 6 jak Ty.
Także nie okłamuj siebie i innych, zwyczajnie pokazuje że jesteś chorągiewą, a niestety niektórzy sugerują się Twoimi wpisami.
Pozdrawiam akcjonariuszy, wybicia życzę, bez naganiaczy na siłę.
Człowieku to jak poważna firma zapowiada Atest do końca miesiąca i był 30 sierpnia to nie trzeba być Nostradamusem czy mieć szklanej kuli żeby powiedzieć ze zaraz będzie atest. Dawniej były tu w miarę merytoryczne dyskusje a ty robisz teraz chlew
No i miałem rację, kupiłeś po 7.50PLN, więc musiało zlecieć (bo jak pisałem jesteś antywskaźnikiem) - sprzedałeś w okolicach 5PLN i niebawem zaczną się wzrosty (a dokładniej od tygodnia piszę o tym, że od 14/09 idziemy do góry). Zresztą po co się produkujesz, chcesz się wybielić? Chcesz coś napisać o PRT, to napisz, a jak nie, to nie zaśmiecaj forum, to nie MBF.
A to szklana kula mówi Ci że po 7.5? :) bo skąd wniosek że po 7.5 Kłamanie Ci łatwiej przychodzi z dnia na dzień.
Chodziło mi jedynie o to że firma już przed certyfikatem informowała przez dział handlowy że maseczki będzie można kupić od połowy września, niektórzy tutaj widziałem już dygali że nic nie będzie, to podałem numer żeby sobie na spokojnie zweryfikować.
Co do obserwatora. Kupiłem jak polecal mbf przy 5 zł, wzrosło na 11 z tego co pamiętam i nie sprzedałem, sprzedałem za 4. Kupiłem 4 mass jak polecal za 20 groszy, sprzedałem za 25... Można powiedzieć że rekomendacje co dzień kupna ma raczej dobre, a że spier... sprzedaż? Pretensje mogę.miex tylko do siebie. Generalnie większość spółek kupiłem w bardzo dobrym momencie, ale po całości spieprzyłem sprzedaż...
Ja też go znam z wielu spółek. Pisał zawsze rzeczowo, merytorycznie, nieraz podawał detale swoich analiz w postaci wyliczeń, wykresów czy informacji, których się dowiedział.
Na pewno ma duży portfel i wiedzę.
Zarobiłem z nim na kilku spółkach, po jego wpisach- oczywiście uprzednio przeanalizowałem spółkę.
"Kuby", który założył ten wątek, kilka postów przeanalizowałem i faktycznie kłamie jak znut. Szkods czasu na takiego człowieka.