• Emisja nowych akcji Autor: ~byczek [77.65.104.*]
    Obawiałem się tego, plus jest taki, że ulica przestanie mieć większość w spółce i to, że prezes cwaniak nie będzie miał już za dużo do powiedzenia. No i dodatkowo 1,42 za nowe akcje. Na szczęście nie rozwodni się kurs, a tego się najbardziej obawiałem.

Prezes cwaniaczek, przynajmniej dla akcjonariuszy dobra wiadomość.
  • Re: Emisja nowych akcji Autor: ~byczek [77.65.104.*]
    Też nie wiem czy dokładnie doczytaliście, ale udziały prezesa przez tą emisję ulegają zmniejszeniu ponieważ akcje serii E przejmuje Invention po cenie 1.42. Czyli w sumie teraz dużym właścicielem spółki niejako staje się właśnie Invention, a prezes poświęcił swoje akcje, żeby udzielić pożyczki.
  • Re: Emisja nowych akcji Autor: ~Mark [85.237.174.*]
    Kiedyś te akcje będą chcieli sprzedać ciekawe z jakiego poziomu zaczną sypać ? :) Kierul na sofcie pociągną z 20 gr na 2 zł to jaki kurs będzie kiedy z tego będą chcieli wyjść ?
  • Re: Emisja nowych akcji Autor: ~Aha [37.47.18.*]
    Nawet 2.7 był handel
  • Re: Emisja nowych akcji Autor: ~src [88.156.131.*]
    ta z 0.2 pociągnał na 2.9 hahahaha człowieku te akcje leżały niedowarościowane do granic możliwości. zaczynają się grube tematy to dał cynk znajomkom żeby brali. stawiam że to co bylo zbierane koło 40 i 70 gr ciągle jest poparkowane. przy 0.20 spółka była wart około 5 mln zł. wtedy soft miał więcej kasy w gotówce :) emisja owszem prowadzi do rozwodnienia ale należy pamiętać że to wymianka i soft ma akcje INV więc jesteśmy właścicielem INV i to też tworzy jego wartość. Oby tam w IV wszystko pykło. testy już można zamawiać, strzykawka dla mnie to dziwny temat, no i wirtualny szpital. tu jest przyszłość. rok czy dwa to mało. owoce moim zdaniem to 5 lat a może dłużej
  • Re: Emisja nowych akcji Autor: ~Rudy [91.227.104.*]
    Wytrzymasz ?
  • Re: Emisja nowych akcji Autor: ~src [83.26.174.*]
    Trzymam. Pakiet większy a średnia 0.272
  • Re: Emisja nowych akcji Autor: ~haha [5.173.225.*]
    Opublikowano przy kursie:  1,03 zł , zmiana od tamtej pory: -70,68%
[x]
SOFTBLUE -3,99% 0,29 2026-05-27 15:57:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać