• a co na to Ci grubsi..... Autor: ~centek [185.119.210.*]
    ...co niby mieliby stracić wszystko,pogodzili się ze stratą ????
    a może ich jakoś zaspokojono ????
  • Re: a co na to Ci grubsi..... Autor: marqqo [95.155.115.*]
    mogło być to drugie potajemnie
  • Re: a co na to Ci grubsi..... Autor: ~Jim [188.146.51.*]
    No mnie napewno nie a mam 6mln

Z chęcią zrobię pozew przeciwko zarządowi
  • Re: a co na to Ci grubsi..... Autor: ~elekx [79.185.54.*]
    Nalezaloby znalesc kogos kto jest kumaty i zna sie na prawie spolek handlowych w obrocie na gpw. ktory by chcial zostac przewodniczacym akcjonariuszy mniejszosciowych zawiazac porozumienie PAI , i prubowac walczy np. opowrot na gpw lub jakies inne propozycje tak jak to jest na elektrimie. tam walczy PAE.z najbogatszym polakiem i jest bardzo ciezko cos wskorac-wiem bo naleze w PAE, sa zbierane skladki z ktorych oplacani sa prawnicy rozni experci, gdyby nie PAE juz dawno bylby przymusowy wykop akcji za grosze- posiadam .

• Re: a co na to Ci grubsi..... Autor: ~centek [185.119.210.*]
    gdyby w/w stowarzyszenia działaly w interesie inwestora napewno nie byłoby tyle poszkodowanych..W interesie w/w stowarzyszeń jest jak najwięcej takich przypadków to ich zajęcie i zarobek i ciągnięcie spraw w nieskończoność.
    S II w trudnym okresie dla spółki-/ gdy chyliła się ku upadkowi/, ostrzegała inwestorów przed inwestycją w tą spółkę.
    Gdyby SII bardziej analizowało kolejne perypetie spółki być może zrozumiałoby jej upadłość.Dlatego powtarzam: szejk z kolegą adwokatem w trybunale UE, i dobra firma windykacyjna
[x]
IDEON 3,67% 0,01 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.