• Licytacja Autor: ~Meksyk [37.47.54.*]
    29 września ogłoszono licytacje przez komornika sprzętu należącego do FKD. Ktoś chętny, bo tu tylu znawców obróbki drewna siekierą ?
  • Re: Licytacja Autor: ~Andrzej [195.14.27.*]
    Gdzie niby ogłoszono? Firma ma się świetnie i cały czas realizuje kontrakty, więc nie siej fermentu.
  • Re: Licytacja Autor: ~Maciej [217.172.247.*]
    Hehhehe firma ma się dobrze

• Re: Licytacja Autor: ~Meksyk [37.47.54.*]
    Kancelaria nr II Komornik Maciej K przy sądzie rejonowym w nowym Tomyslu. Lista sygnatur akt dłużników poraża jak i kwota. A stwierdzenie firma ma sie dobrze to nawet nie jest żart bo nie spłaca należnych odsetek od obligacji, nie wykupuje obligacji nawet po upływie terminu. Trup to mało powiedziane. Jeżeli tak jest jak piszesz proszę wskazać gdzie FKD realizuje i co, gdzie ma rachunek bankowy nie zajęty przez komornika na którym nic nie ma.
  • Re: Licytacja Autor: ~Bazyl [2.64.16.*]
    Podaj link a zobaczymy co tam jest
  • Re: Licytacja Autor: ~Krogulec [31.0.86.*]
    Znając prezesa to hale wytrzyscil.
  • Re: Licytacja Autor: ~posiadacz [80.244.90.*]
    Bazyl mówi słusznie podajcie link, nic nie znalazłem i odzwoniłem wszystko a tam też nic.
    Dlaczego piszecie nieprawde? chyba że macie dostęp do innych źródeł to waszym obowiazkiem jest udzielenie jej na forum tej sp
    w innym wypadku artykuł 12 i 15 dla was.

• Re: Licytacja Autor: ~Sprawiedliwy [195.38.12.*]
    Posiadacz nie strasz artykułami. Nikogo to nie rusza.
    W przypadku spółki FKD to tak jakby oszust chciał pozwać poszkodowanych o to, że oni go oszukali.
    FKD samo naruszyło już wszelkie normy etyczne, moralne i prawne.
  • Re: Licytacja Autor: ~Krogulec [31.0.46.*]
    Posiadacz czasami warto spuścić trochę powietrza. Niepotrzebnie się nakręcaja. A ktoś by pomyślał że jesteś taki biegły w przepisach. Rusz trochę dupe i wymień ile artykułów prezes złamał.
  • Re: Licytacja Autor: ~Meksyk [37.47.62.*]
    Strugarka Joma dwustronna tym razem do licytacji. Prezes wycenił na 800 a Biegly na 400 tys, w aktach jest wszystko można się wybrać do komornika tam wszystko jest tak jak napisałem konkretny komornik a jak ktoś nie moze go odnaleźć i grozi mi tu paragrafami to wpisz w Google nazwę komornika i jest tel i do niego w przeciwieństwie do FKD. Szkoda bo na to nie ma klienta, a i widać ze nie pracowała maszyna od paru lat.
    Ktoś pisze teraz ze podpisał porozumienie i sie wywiązał prezes, brak słów na to nawet.
  • Re: Licytacja Autor: ~Posiadacz [80.244.90.*]
    No do tego komornika dzwoniłem i nie udzielił mi takich informacji... Dlatego dociekam
    To ten komornik jak mniemam
    http://www.komorniknowytomysl.pl/

Podaj szczegóły po jak mniemam masz stosowne pismo?

Nie zamierzam nikogo straszyc artykułami, ale skoro zarzucacie prezesowi że tyle złamał przepisów a sami nie podajecie konkretnych linków, to co teraz chcecie sie bawić ze prezes zły to wy też?
    To forum służy do konkretnych inf zatem czekam.
  • Re: Licytacja Autor: ~Meksyk [37.47.62.*]
    1. Komornik nie udziela informacji o licytacji, co ty opowiadasz i na jakiej podstawie ?
    2. W niedziele dzwoniłeś czy jak ?
    3. Idź na licytacje 29 września o 10:00 kancelaria komornicza przy Chopina 7/1 nowy Tomyśl i kup za cenę wywoławczą a dłużnicy bedą zadowoleni.
    4. Jest to podane do publicznej wiadomości wiec nie mam nic do dodania. Niestety forum nie obsługuje plików ani zdjeć wiec nie ma jak przekazać kopi pisma Komornika.
    5. Napisz email kancelaria@komorniknowytomysl.pl Sygnatura akt 252/18 a dostaniesz pełne info, ja jakoś dostałem bez problemu.
    6. Masz problem z prawdziwą informacja a pouczasz innych i wrzucasz numery paragrafów na forum by kogos uciszyć czy co ?
    Czy ty jesteś radcą prawnym i na czyje zlecenie pracujesz ? - dla mnie to oczywiste.
    7. Jeśli ktoś moze kogoś o cos oskarżyć to tylko prokurator na podstawie przepisów prawa, nie widzę ani jednego zdania w mojej wypowiedzi o jakimś zarzucaniu prezesowi ze cos złamał po za nie dotrzymaniem warunków terminów spłaty obligacji i spłaty odsetek z zawartych umów, nie ja jako jedyny inwestor mam z tym kłopot.
    Ok wyluzuj meksyk, nie bedziemy na siebie najeżdzać.
    Napisze maila i zaraz wszystko wyjaśnimy.
    I dzieki za tak napisany podpunkt 3,4 i 5 reszta niepotrzebna gdybyś napisał tak odrazu byłoby ok.
  • Re: Licytacja Autor: ~Naoni [5.173.192.*]
    Coś ty taki wylewny....dostaleß kwit do domu to czytaj. I tyle a nie tu wypisujesz i propagujesz co ty powielarnię masz...to nie stan wojenny....
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [37.248.213.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Licytacja Autor: ~Obligatariusz [88.220.112.*]
    Są jeszcze inni komornicy którzy prowadzą licytacje składników majątkowych w tym nieruchomości gruntowych. Zastanawiam się co zostanie w FKD?
  • Re: Licytacja Autor: ~Naoni [5.173.192.*]
    Niech Cię o to glowa nie boli maluczki człowieczku....
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [89.64.11.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Licytacja Autor: ~Obligatariusz [88.220.112.*]
    Noaoni dobrze że jesteś wielkim człowiekiem :)
  • Re: Licytacja Autor: ~Żelisław [31.0.67.*]
    Jak ktoś będzie miał info jak przebiegła licytacja to niech się podzieli.
  • Re: Licytacja Autor: ~Naoni [94.254.232.*]
    Oczywiscie.....dam znać
    Jaka licytacja?
    Prosze o. Wymienienie narzedzia.
  • Re: brak audytu za 2019 Autor: ~Krogulec [89.64.37.*]
    Następny termin ogłoszenia wyników przesunięty. Taka potężna firma i tyle zleceń że rewident nie może tego ogarnąć?.,albo może żeby było tanio ściągnęła rewidenta z Afryki. Kabaret
  • Re: brak audytu za 2019 Autor: ~bob [91.197.89.*]
    Przecież robią to z pełna świadomością i premedytacją, aby mieć dalej zawieszone notowania, móc wykonywać swoje ruchy na akcjach i wycisnąć na zdeterminowanych rolowanie obligacji lub konwersje na akcje. Czym tak znacznie rożni się roczny od kwartalnych? Nie na tyle aby przewlekać pół roku.
    Tylko do KNF z takim postępowaniem i kara dla zarządu.
[x]
FABRYKAKD 1,03% 0,05 2024-06-03 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.