1. Komornik nie udziela informacji o licytacji, co ty opowiadasz i na jakiej podstawie ?
2. W niedziele dzwoniłeś czy jak ?
3. Idź na licytacje 29 września o 10:00 kancelaria komornicza przy Chopina 7/1 nowy Tomyśl i kup za cenę wywoławczą a dłużnicy bedą zadowoleni.
4. Jest to podane do publicznej wiadomości wiec nie mam nic do dodania. Niestety forum nie obsługuje plików ani zdjeć wiec nie ma jak przekazać kopi pisma Komornika.
5. Napisz email kancelaria@komorniknowytomysl.pl Sygnatura akt 252/18 a dostaniesz pełne info, ja jakoś dostałem bez problemu.
6. Masz problem z prawdziwą informacja a pouczasz innych i wrzucasz numery paragrafów na forum by kogos uciszyć czy co ?
Czy ty jesteś radcą prawnym i na czyje zlecenie pracujesz ? - dla mnie to oczywiste.
7. Jeśli ktoś moze kogoś o cos oskarżyć to tylko prokurator na podstawie przepisów prawa, nie widzę ani jednego zdania w mojej wypowiedzi o jakimś zarzucaniu prezesowi ze cos złamał po za nie dotrzymaniem warunków terminów spłaty obligacji i spłaty odsetek z zawartych umów, nie ja jako jedyny inwestor mam z tym kłopot.