Jeśli będzie przedłużają się korekta na Nasdaq to mówimy o myśle kilka dniach. Spółki z fundamentami CRJ, 11 sobie względnie poradzą ale spółki z potencjałem ale bez fundamentów jak Ovid cóż:))
Są też spółki na których jest mniej masochistów i tam po debiucie +200 nikt nie wywala i paniki nie ma. Mało wam okazji? Lecą niektóre po minus 20 nie chcecie tam sobą pomęczyć ludzi?
Przykro mi z powodu Twej straty, uwierz mi, wiem to co teraz, dzięki temu że sam straciłem przy debiucie na CDA i teraz jestem mądrzejszy obserwując kolejne debiuty. Poniżej 2zl wchodzę w ovid, pozdrawiam.
to czekajcie cierpliwie, a nie zakładajcie 10 nowych durnych wątków jak to jest źle i jaki to wpływ ma NASDAQ na kurs akcji Ovid... może się doczekacie, może nie
Kupuje od 3.3 schodzac w dol do 2.5 nie dlatego ze chce zarobic 50gr na akcji. Widziales w ogole ich gre? Tu przy nastepnej premierze bedziemy na o wiele wyzszych poziomach . Sa spolki na NC z dwukrotnie wyzszymi wycenami ,produkujace gry , ktore wygladaja jakby byly ma C64