• gng, moja ulubiona spolka na koleczka Autor: ~PytanieDPublicznośc [77.111.247.*]
    Już ze 3 razy zrobiłem manewr na żanete.

Mniej więcej kiedy ona kupuje, ja robie to samo. czasem przed czasem po, tak wychodziło.

jak tu urosło 20-30% to można sprzeadwać i będzie ok.

raz się udało z 60 na 98, to było fajne i trwało krótko.

dobra spółka :D

żarty żartami, coraz wyżej te kółeczka

odcięcie? tu dużo akcji jest. ciekawe co przyniesie 2021
  • Re: gng, moja ulubiona spolka na koleczka Autor: pat020 [84.10.133.*]
    bez kitu stabilne bujanko 3 kółko robię dopiero :D najdrożej pusciłem za 0,95
  • Re: gng, moja ulubiona spolka na koleczka Autor: ~Xd [51.38.83.*]
    Ja spuscilem między 90 a 1zl 70k papiera a teraz odbieram sobie od was powoli i sprzedam powyzej 1zl pod koniec roku. Ruszy przed raportem teraz trzeba brac poki spolki nurkują, Ameryka ciagnie w dol indedy wtedy sie kupuje a nie jak wszystko zsczyna ruszać, dawac to nizej jutro niech się wystrzelają leszcze w popłochu
  • Re: gng, moja ulubiona spolka na koleczka Autor: ~Leszcz [37.248.214.*]
    Jestem lekko spłoszony, ale dobieram!
  • Re: gng, moja ulubiona spolka na koleczka Autor: ~PytanieDPublicznośc [77.111.247.*]
    hehe

zgodnie z dotychczasowym scenariuszem jeszcze tydzień, dwa można podbierać, potem górka i tym razem pewnie ponad 1zł, może z przystankiem.

Nie mam w tej chwili akcji, ale chętnie dobiorę jak mi się gdzieś zwolni kapitał.
  • Re: gng, moja ulubiona spolka na koleczka Autor: ~Krzyś [37.30.37.*]
    Padalec
  • Re: gng, moja ulubiona spolka na koleczka Autor: ~PytanieDPublicznośc [77.111.247.*]
    Wykorzystałem spadek na wejście.

Czułem faktyczne de ja vu wpisując w zlecenie tyle ile wpisałem.

To się już działo i liczę, że w ciągu 2-3 mcy max będzie 90gr na luzie.

Pozdrawiam jeśli ktoś tu jeszcze siedzi.
  • Re: gng, moja ulubiona spolka na koleczka Autor: ~Cezar [80.54.231.*]
    Czekamy więc na te 90 groszy!
  • Re: gng, moja ulubiona spolka na koleczka Autor: ~Hehe [37.47.102.*]
    No to sobie poczekacie
  • Re: gng, moja ulubiona spolka na koleczka Autor: ~Fakty [178.235.190.*]
    Jak ustawa wejdzie o wiatrakach to wtedy porozmawiamy o 90 groszach
    Jedyna firma która ma potencjał na ta energię
  • Re: gng, moja ulubiona spolka na koleczka Autor: ~Invest1 [89.228.47.*]
    Może i poczekamy biorąc pod uwagę ze niektóre spółki z nc poszły o 20 lub 30% a ten padać ledwo półtora grosza ale nie to mnie dziwi ale ze ktoś ciągle tu gra w bambuko wystawia zlecenia kupna lub sprzedaży na otwarciu lub zamknięciu i po chwili znika tak to robili na spółkach Patricka lub kresy się Ptaszka.Jeżeli ktoś obserwuje spółkę to widząc co się tutaj wyprawia nigdy nie zainwestuje.Trzeba być pomyliencem albo mieć coś z deklem i jeżeli chcecie być powazni to czas z tym skonczyc
  • Re: gng, moja ulubiona spolka na koleczka Autor: ~Kahuna77 [46.134.97.*]
    Wskakuje ponownie w moja ulubiona spółkę. Skoro zanetka kupuje, to za niedługo wywindują cenę w granicach 1 zł. Pozdrawiam
  • Re: gng, moja ulubiona spolka na koleczka Autor: ~invest1 [89.228.47.*]
    Duzo tego nie kupiła 6000 tys tyle co kot napłakał,ale zawsze to cos w oczach investorow
  • Re: gng, moja ulubiona spolka na koleczka Autor: ~PytanieDPublicznośc [95.160.156.*]
    O, widzę, że poza mną i Żanetą ktoś tu jednak siedzi.

Zakup 2 dni temu w okolicach 60gr, już widzimy 70gr.

Cel: luźno 90gr, moje prognozy były max 2-3 mce.
    Zamelduję się przy 80gr i osiągniętym celu - 90gr, a może tym razem 1,0x gr

Jak mówiłem, dobra spółka :)

A tak na poważnie i bez szydery to widać po prostu wyraźnie gdzie są wsparcia, gdzie opory i można grać na widełki.

Okolice 60gr uważam za bardzo bezpieczne, a jak coś bywało poniżej to mi świeciły oczy jak 5zł.

Do tego spółka się jednak sensownie rozwija, ma dobre kontrakty i jasno określoną niszę. Jeśli wejdą w wiatraki to już będziemy mówić o zupełnie innej skali, a potencjał jest, co widać chociaż po rozwoju innych spółek z sektora. Aktualnie stawiam na Cybaton, bo columbusa i photona się boję, a cybek ma przed sobą fuzję + jest dość niska kapitalizacja i przestrzeń do rozwoju. Na BEPie się raz przejechałem, ale po prostu jako świeżak wlazłem w szczyt i nie wtrzymałem presji czasu. Pamiętacie, tam się robił taki pięęęękny symetryczny spodek przed strzałem na 2+. Środek tego spodka był bardzo frustrujący. Mimo to spółka elegancko raportowała wyniki i trolle spadkowe bardzo się pomyliły.
  • Re: gng, moja ulubiona spolka na koleczka Autor: ~idk666ggg [46.227.240.*]
    idz naganiac gdzie indziej, to jest spolka albo do koleczek albo longterm, a nie nie forum do polecania innych akcji
[x]
GENRG -3,76% 0,18 2024-11-15 16:46:55
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.