Ja spuscilem między 90 a 1zl 70k papiera a teraz odbieram sobie od was powoli i sprzedam powyzej 1zl pod koniec roku. Ruszy przed raportem teraz trzeba brac poki spolki nurkują, Ameryka ciagnie w dol indedy wtedy sie kupuje a nie jak wszystko zsczyna ruszać, dawac to nizej jutro niech się wystrzelają leszcze w popłochu
Może i poczekamy biorąc pod uwagę ze niektóre spółki z nc poszły o 20 lub 30% a ten padać ledwo półtora grosza ale nie to mnie dziwi ale ze ktoś ciągle tu gra w bambuko wystawia zlecenia kupna lub sprzedaży na otwarciu lub zamknięciu i po chwili znika tak to robili na spółkach Patricka lub kresy się Ptaszka.Jeżeli ktoś obserwuje spółkę to widząc co się tutaj wyprawia nigdy nie zainwestuje.Trzeba być pomyliencem albo mieć coś z deklem i jeżeli chcecie być powazni to czas z tym skonczyc
O, widzę, że poza mną i Żanetą ktoś tu jednak siedzi.
Zakup 2 dni temu w okolicach 60gr, już widzimy 70gr.
Cel: luźno 90gr, moje prognozy były max 2-3 mce. Zamelduję się przy 80gr i osiągniętym celu - 90gr, a może tym razem 1,0x gr
Jak mówiłem, dobra spółka :)
A tak na poważnie i bez szydery to widać po prostu wyraźnie gdzie są wsparcia, gdzie opory i można grać na widełki.
Okolice 60gr uważam za bardzo bezpieczne, a jak coś bywało poniżej to mi świeciły oczy jak 5zł.
Do tego spółka się jednak sensownie rozwija, ma dobre kontrakty i jasno określoną niszę. Jeśli wejdą w wiatraki to już będziemy mówić o zupełnie innej skali, a potencjał jest, co widać chociaż po rozwoju innych spółek z sektora. Aktualnie stawiam na Cybaton, bo columbusa i photona się boję, a cybek ma przed sobą fuzję + jest dość niska kapitalizacja i przestrzeń do rozwoju. Na BEPie się raz przejechałem, ale po prostu jako świeżak wlazłem w szczyt i nie wtrzymałem presji czasu. Pamiętacie, tam się robił taki pięęęękny symetryczny spodek przed strzałem na 2+. Środek tego spodka był bardzo frustrujący. Mimo to spółka elegancko raportowała wyniki i trolle spadkowe bardzo się pomyliły.