Ogłoszenie wezwania do zapisywania się na sprzedaż wszystkich pozostałych akcji Rubicon
Strony zgodnie oświadczają, że w terminie 3 (trzech) miesięcy od dnia rejestracji podwyższenia kapitału zakładowego, Marshall będzie zobowiązany do ogłoszenia wezwania do zapisywania się na sprzedaż akcji Rubicon w trybie art. 73 ust.2 Ustawy o Ofercie Publicznej.
Wezwanie na WSZYSTKIE AKCJE RUBICON!!
Bedzie przymusowy wykup wszystkich akcji. Czytac ze zrozumieniem.
Pozdrawiam tych co sprzedali nvv na rzecz rubicon
Nie liczy sie wasza srednia. Przymusowy wykup to przymusowy wykup. Aktualnie nie mam jak sprawdzic ale srednia to miedzy 1.8 a 2.1 zl i w tej cenie zostaniecie wezwani do sprzedazy akcji
Czas zweryfikuje kto ma racje. Ja powolujac sie na oficjalne info ktore gdy wprowadzi akcjonariuszy w blad to zarzadowi grozi sankcja z wyrokiem wlacznie czy ty.
Niby rubicon przejmuje novavis, ale co do czego rubicon akcie to nic nie warte? Tak się dowiadywać zapragnę gdyż jestem nowiciuszem, i to od początku,, u oczony,, w rubiconie
Nie chce ci pisac bzdur. Wedlug oficjalnego infa bedzie wezwanie do sprzedazy wszystkich akcji na rzecz Marshall czyli nowego wlasciciela novavis group.
Co z tego wyjdzie zobaczymy. Moim zdaniem wykup wszystkiego tak jak zreszta pisze w infie. Po jakiej cenie? Logicznie po sredniej cenie akcji z ostatniego okresu
Dnia 2020-09-04 o godz. 21:10 ~Matiz napisał(a): > Nie chce ci pisac bzdur. Wedlug oficjalnego infa bedzie wezwanie do sprzedazy wszystkich akcji na rzecz Marshall czyli nowego wlasciciela novavis group. > > > > Co z tego wyjdzie zobaczymy. Moim zdaniem wykup wszystkiego tak jak zreszta pisze w infie. Po jakiej cenie? Logicznie po sredniej cenie akcji z ostatniego okresu
człowieku tłumacze ci jak krowa na rowie a ty dalej swoje jakbys dalej nie rozumiał co czytasz czego jeszcze nie rozumiesz?
To ze ogłosza wezwanie na wszystkie akcje nikogo nie zmusi do oddania . jak ktoś nie bedzie chciał to nie odda i tyle
iPo raz enty pisze moze w koncu zrozumiesz
TO NIE BĘDZIE PRZYMUSOWE WEZWANIE i nie moga nikogo zmusić do oddania
Dzieciaki, po pierwsze wezwanie na wszystkie pozostałe akcje ale nie przymusowy wykup. Po drugie to cena będzie średnia ważona wolumenem z ostatnich 3 miesiecy. Teraz kalkulatory do ręki i liczyc. Rubicon plus ich słup papierów nie oddadza. Taka jest między nimi niepisana umowa. Zostaje Paged + ulica. Jeżeli rzeczywiście chca cos kupić na wezwaniu to będą dołować cenę, jeżeli każdy już ma ile chce to zaraz wyciągną powyżej średniej tak zeby nikt się nie zapisał. Proste jak drut.
Dnia 2020-09-04 o godz. 19:56 ~Matiz napisał(a): > Cytuje oficjalne info ktore podlega pod przepisy prawne. Wprowadzanie inwestorow w blad grozi sankcjami karnymi > > > > Oficjalne info zarzadu spolki rubicon mowi > > > > WEZWANIE NA WYKUP WSZYSTKICH AKCJI. > > > > Nie 20% nie 30% nie 99% tylko wszystkich czyli 100% > > > > Tak podpowiada mi logika i matematyka. No inaczej sie nie spina. Wszystkie to wszystkie a wiec 100%
Podaj leszczu linka do tego INFO albo spadaj do kopalni biedaszybu gdzie twoje miejsce !
matiz, wyjaśnij mi, jak można ogłosić wezwanie na wszystkie akcje, jeśli akcje nv są zamienione na rubicona? posiadacze akcji nv mają przecież akcje rubicona, to co ogłoczą wezwanie tylko na pewne serie akcji?
to poproszę wyjaśnij mi o co chodzi? akcje nv zostały wymienione na akcje rubicona, to, że marshal będzie "czapką" to jasne, ale na giełdzie póki co zostaje rubicon a nie nv, może rubicona zdejmą z giełdy, ale póki co nie ma o tym mowy. rozumiem, że może jestem niezorientowany, dlatego proszę doświadczoną osobę o komentarz. dzięki