Jeden z największych dostawców anonimowych profilów w internecie służących do targetowania reklamy internetowej. Ja tu czuję zyski w czasie COVID-19 - drugi kwartał już pokazuje co tu się niedługo wydarzy.
zmiana zakresu działań par 6 staut: Skreśla się § 6 w dotychczasowym brzmieniu i nadaje mu nowe, następujące brzmienie: „Przedmiotem działalności Spółki jest: 1) PKD 62.01.Z – Działalność związana z oprogramowaniem, 2) PKD 62.02.Z – Działalność związana z doradztwem w zakresie informatyki, 3) PKD 63.11.Z – Przetwarzanie danych; zarządzanie stronami internetowymi (hosting) i podobna działalność, 4) PKD 63.12.Z – Działalność portali internetowych, 5) PKD 72.19.Z – Badania naukowe i prace rozwojowe w dziedzinie pozostałych nauk przyrodniczych i technicznych.”
Jakieś pomysy o co chodzi w tym punkcie? :PKD 72.19.Z – Badania naukowe i prace rozwojowe w dziedzinie pozostałych nauk przyrodniczych i technicznych.” Mam nadzieję, że nie będą walczyć z Covidem.
przesadzacie, rozszerzaja tylko działalnosc. Kasy maja jak lodu to moga sie bawic. Corowy biznes nie padl (jeszcze) i moze nie padnie. DMP sie sprzedaje. A że maja programistowa Scali i pythona to w big data moga sie spokojnie bawic. Kurs wyglada bardzo dobrze, sam sprzedałem 3.5k akcji i czułem popyt że można więcej upłynnić ;) odkupiłem 1k ;) kasa była potrzebna ;) uwazam ze jestesmy bliscy wybicia gora caly czas widac zbieranie.