spółka daje/da zarobić w długim okresie. jak ktoś szuka codziennych emocji to od tego są balony covidowe które co drugi dzień wynajdują szczepionki i leki na tegoż wirusa :-)
Czyżby szykuje się odbicie od dna? Te 41 zł chyba było już dnem - teraz czas na kurs na północ Selvita dzisiaj była wyróżniająca się spółką na GPW-na zielono 3,3% to niezły wynik - choć zasługa to końcówki dnia...
Dziś też się szykowałem bo było o co grać. 1,10 różnicy w ofertach K i S przed zamknięciem. Ale widzę, że mam współtowarzysza, który za mnie dzielnie jedną akcją ustawił kurs tam gdzie powinien się znaleźć ;-) Dzięki nieznany Przyjacielu. Będziemy razem walczyć, parafrazując dawne hasło, ...Aby Selvita rosła w siłę a jej akcjonariuszom żyło się dostatniej!
Też to zauważyłem - :)
Cieszy mnie, że sprzedajacy nie ulegli presji kupujących i wytrwali dzielnie w swoim kursie po 45 zł!. Tak trzymać, nie spuszczać z kursu- jak chcą dołączyć do naszego grona to niech zapłacą godziwą cenę ( i tak zresztą mocno przecenioną)
Heh, byłem przekonany, że stanęło na 44,10 i ze zdziwieniem zauważyłem, że jednak zamknęło się wyżej. Pomyślałem, że to może ponownie Malarz Świeczek (świetny nick), ale widzę, że nie. :)
Niestety dzisiaj niektórym pseudo inwestorom puszczają zwieracze i sprzedają po taniości... Może to i lepiej-jak się tacy wyprzedają to później tylko górka będzie.