• Wrzesien Autor: ~Cyz [91.90.176.*]
    Może wtedy ruszymy.
  • Re: Wrzesien Autor: ~Zgred [90.156.34.*]
    Może. Tylko czy w tym roku?
  • Re: Wrzesien Autor: ~hans [89.77.13.*]
    spółka daje/da zarobić w długim okresie. jak ktoś szuka codziennych emocji to od tego są balony covidowe które co drugi dzień wynajdują szczepionki i leki na tegoż wirusa :-)
  • Re: Wrzesien Autor: ~KRK [89.64.63.*]
    Czyżby szykuje się odbicie od dna? Te 41 zł chyba było już dnem - teraz czas na kurs na północ
    Selvita dzisiaj była wyróżniająca się spółką na GPW-na zielono 3,3% to niezły wynik - choć zasługa to końcówki dnia...
  • Re: Wrzesien Autor: ~Malarz_świeczek [213.108.152.*]
    Jam to nie chwaląc się uczynił ;-)
  • Re: Wrzesien Autor: ~Krk [188.146.38.*]
    Więcej takich inwestorów nam trzeba! :-)
  • Re: Wrzesien Autor: ~malarzświeczek [213.108.152.*]
    Dziś też się szykowałem bo było o co grać. 1,10 różnicy w ofertach K i S przed zamknięciem.
    Ale widzę, że mam współtowarzysza, który za mnie dzielnie jedną akcją ustawił kurs tam gdzie powinien się znaleźć ;-)
    Dzięki nieznany Przyjacielu. Będziemy razem walczyć, parafrazując dawne hasło, ...Aby Selvita rosła w siłę a jej akcjonariuszom żyło się dostatniej!
  • Re: Wrzesien Autor: ~Krk [89.64.63.*]
    Też to zauważyłem - :)
    Cieszy mnie, że sprzedajacy nie ulegli presji kupujących i wytrwali dzielnie w swoim kursie po 45 zł!. Tak trzymać, nie spuszczać z kursu- jak chcą dołączyć do naszego grona to niech zapłacą godziwą cenę ( i tak zresztą mocno przecenioną)
  • Re: Wrzesien Autor: ~senemedar [89.64.66.*]
    Heh, byłem przekonany, że stanęło na 44,10 i ze zdziwieniem zauważyłem, że jednak zamknęło się wyżej. Pomyślałem, że to może ponownie Malarz Świeczek (świetny nick), ale widzę, że nie. :)
  • Re: Wrzesien Autor: ~krk [89.64.63.*]
    Niestety dzisiaj niektórym pseudo inwestorom puszczają zwieracze i sprzedają po taniości...
    Może to i lepiej-jak się tacy wyprzedają to później tylko górka będzie.
  • Re: Wrzesien Autor: ~Tom [89.64.63.*]
    Malarzu drogi, czemu dzisiaj kursu nie uratowałeś??? Tym bardziej po takiej pozytywnej prasie o Selvicie:-)
[x]
SELVITA 0,56% 35,90 2025-10-17 17:02:34
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.