Dobra to weterynarza prosze . Tutaj bedzie potrzebny niedlugo grabarz . Do piachu . A jak Tobie sie podoba to zobacz co za okazja o 2 grosze wyzej jest ponad 50k akcji kupuj i bankrutuj . Panowie i panie jak nie widzicie tutaj walka to przykro mi . Taki sam walek jak na Nestmedic . pozdrawiam .
Widzę, że zaczyna się robić większy ruch na spółce....zbierane są akcje jak tylko się pokażą na Sprzedaży......kumulacja w najlepsze....Podejrzewam , że INFO jest blisko.....
Czlowieku jakie info ? Chyba ze zwolnilo sie miejsce na cmentarzu , nie widzisz ze to samo co od tygodnia ubieranie frajerow obiecankami ze juz jutro , za tydzen , za miesiac i sru jak sie uzbiera wiecej na kupnie to wywalanko . Oczywisci dla zmylki czesc swojego kapitalu jest kupowane ale wiecej upychane . Spoldzielnia na calego . Narybku na GPW przybylo to trzeba leszcza wytrzepac .
Dnia 2020-09-02 o godz. 14:31 ~czosnek20 napisał(a): > Czlowieku jakie info ? Chyba ze zwolnilo sie miejsce na cmentarzu , nie widzisz ze to samo co od tygodnia ubieranie frajerow obiecankami ze juz jutro , za tydzen , za miesiac i sru jak sie uzbiera wiecej na kupnie to wywalanko . Oczywisci dla zmylki czesc swojego kapitalu jest kupowane ale wiecej upychane . Spoldzielnia na calego . Narybku na GPW przybylo to trzeba leszcza wytrzepac .
A co jak dopną wszystko i będzie te przejęcie??? Oddasz mi kasę, którą mogłem zarobic???? Powstrzymaj się z komentarzami...z terminem pierwotnym wyceny....to przeszarżowali... od razy wydawało się to niemożliwe....to nie takie tam hop siup....także INFA niedługo...
Pryeszarzowales to Ty z optymizmem . Na dzien dzisiejszy nie ma podctaw do jakiegokolwiek optymizmu . A przyszlosc zapowiada sie jeszcze gorzej , to nie te czasy ze byle jakie info o grze lub firmie zwiazanej z grami windowalo kurs do gory . Obecnie licza sie fundamenty , bez tego to tylko spekula . Nie bede Tobie opisywal spolek ktorych juz nie ma bo nie starczyloby czasu . W pazdzierniku napisza ze juz sie dogadali ale jeszcze cos brakuje . pozdrawiam .