• Fajną spółkę macie Autor: ~GośćBankiera [188.146.103.*]
    Bardzo fajna spółka, tylko jakby jest pandemia i ludzie nie za bardzo latają i jeszcze jakiś czas to potrwa, rozumiem takich co pakują akcje i sprawdzają co się dzieje raz na rok, ale czemu siedzący tu na forum, aktywni inwestorzy to trzymają, przecież wiadomo, że będzie jeszcze sporo taniej. Zresztą sam chętnie kupię te akcje w przyszłym roku, ale to przecież tylko spadnie, albo będzie się kisić do tego czasu. Na co Wy liczycie?
  • Re: Fajną spółkę macie Autor: ~Maro19 [31.0.43.*]
    Na takich „ specjalistów „ od awiacji jak Ty inwestorze . Sprzedawaj jak najtaniej . Kupimy . Nie martw się .
  • Re: Fajną spółkę macie Autor: ~GośćBankiera [89.64.21.*]
    Up.
  • Re: Fajną spółkę macie Autor: ja3 [83.22.201.*]
    Szczerze mówiąc to nie wiem co o tym myśleć. Były minister który ogłosił pandemię i twierdził, żeby lepiej nie wyjeżdżać z kraju, bo szykuje się '2 fala' na wrzesień, aktualnie przebywa w Hiszpanii. Minister się zmienił, ograniczenia pozostały, a w pandemię już chyba nikt nie wierzy. Kurs entera słaby. Spółka fajna, ale na decyzje z góry nie ma wpływu.
  • Re: Fajną spółkę macie Autor: ~Baron [31.0.44.*]
    Dlaczego zrezygnował i dlaczego wyjechał do Hiszpanii ponieważ robił ogromne interesy z ludźmi którzy są związani z farmaceutyczną i on już na tym zarobił więc aby nie wyszło nic grubego musiał niestety odejść a teraz za te pieniądze się bawi prawdopodobnie mógł dostać około 3 milionów zł
  • Re: Fajną spółkę macie Autor: ~Ddt [37.47.29.*]
    Gdyby sam enter nie wykładał kasy na obronę kursu (zarząd i kluczowi udzialowcy) to wiesz co by tu bylo?
  • Re: Fajną spółkę macie Autor: ~Realista [212.180.228.*]
    Nie jestem w zarządzie kursu nie bronię i co dalej? Akcje mam i czekam cierpliwie .. później będę się śmiał z Waszych wpisów...
  • Re: Fajną spółkę macie Autor: ~Mark [83.6.177.*]
    Wywiad z Prezesem:

Https://www.google.com/amp/s/businessinsider.com.pl/firmy/strategie/enter-air-a-koronawirus-zakaz-lotow-kierunki-na-wakacje-zmiany-covid-19/85b05we.amp
[x]
ENTER -1,12% 52,80 2026-05-08 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.