• Dlaczego widłowy trzyma??? Autor: antywidlowy [83.28.249.*]
    Widłowy, idź tam, gdzie spada o kilkanaście czy kilkadziesiąt procent, daj ludziom żyć!
  • Re: Dlaczego widłowy trzyma??? Autor: ~Adaś [83.97.23.*]
    Mi już dzieci płaczą i pytają się dlaczego widłowy trzyma. I co ja mam im powiedzieć?
  • Re: Dlaczego widłowy trzyma??? Autor: antywidlowy [83.28.249.*]
    Dnia 2020-08-26 o godz. 13:45 ~Adaś napisał(a):
    > Mi już dzieci płaczą i pytają się dlaczego widłowy trzyma. I co ja mam im powiedzieć?

U mnie już nawet pies skamle i papuga się drze: "Głupi widłowy! Głupi widłowy"!
  • Re: Dlaczego widłowy trzyma??? Autor: ~Arnesos [217.28.145.*]
    Do mnie nawet sąsiadka (stara i brzydka jakby co) już puka i się dopytuje o co chodzi z tym widłowym. Chciała dorobić sobie do renty, bo schorowana mocno jest a wnuczka niedługo do szkoły idzie, więc nowy plecak by jej się przydał. No i tak pyta się i pyta kiedy ten widłowy puści? Bo za jej czasów po wojnie to nikt nawet na widły nie miał, więc nie było widłowych. I wtedy jak coś rosło to rosło i każdy mógł kupić lub sprzedać po ile chciał, a jak spadało to spadało i też każdy mógł kupić lub sprzedać po ile chciał. A teraz to bogate społeczeństwo jest i każdy może sobie widły kupić i blokować kurs, ale sąsiadce wydaje się, że blokują tylko w górę bo jak spada to na łeb na szyję. Tak jak jej siostrzenica jak była mała i po jabłonce chodziła bo chciała jabłko ładne zerwać to też spadłą na łeb na szyję i prawie by umrzyk z niej był ale Bozia ją odratowała. No i tak Babeczka mi opowiada jak to było i się pyta dlaczego nie puszczają. Więc widły mogłyby już puścić to i sąsaidka by sobie poszła do swojego mieszkania. A tak to siedzimy sobie przy kompie i patrzymy jak słupek ani drgnie, i pijemy dobrą herbatkę i tak se siedzimy
  • Re: Dlaczego widłowy trzyma??? Autor: ~Jshs [37.248.161.*]
    Co wy od dzis na gieldzie? Nie kupil jak bylo ganio to teraz na chwile zbije w dol przez trzymanie widel. Nie pierwszy nie oststni raz
  • Re: Dlaczego widłowy trzyma??? Autor: ~Franz [185.189.113.*]
    Jw.
[x]
BIOERG 0,00% 0,14 2023-03-31 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.