• Dziwna ta sesja Autor: ~Hofens [37.47.47.*]
    Co myślicie.

Info dobre a końcówkę zagrali do dołu.

Straszą trochę czy jeszcze niedobitki co miały akcje za pół darmo na koniec się wysypały?

Nie chcę zrobić 5zl za szybko to widać po batonach
  • Re: Dziwna ta sesja Autor: ~alek [89.64.83.*]
    jak dla mnie wygląda na to , że jakiś grubszy chce trzymać kurs w okolicach 2,00 , a na koniec nie było juz chętnych na kupno i kilka osób sypnęło PKC bo mysleli ze po dzisiejszym komunikacie o przychodach bedzie jakis odpał nie wiadomo jaki, a wygląda na to że troche trzeba papier potrzymać i pewnie najlepiej no wynikow za 3Q wtedy znow bedzie jakis atak na ATH
  • Re: Dziwna ta sesja Autor: ~Bart [37.225.12.*]
    Przy takiej spółce niech zaniży jeszcze chętnie będę skubał pakiety.
  • Re: Dziwna ta sesja Autor: ~Hofens [37.47.47.*]
    Całe NC słabo może to dlatego że zaczeli straszyć wirusem na jesień.

Bart z Tobą to na Sonce siedziałem jak była w promocji bo Wirus. Dużo później ukreciles? Wytrzywales do premiery od Boxa?
  • Re: Dziwna ta sesja Autor: ~Bart [2.87.238.*]
    Wytrzymałem. Dało coś zarobić ale na dużo więcej liczę tutaj
  • Re: Dziwna ta sesja Autor: ~Hofens [212.180.226.*]
    Wiadomo.
    Mi się naprawdę wydaje że te ich masła to ich hit. Prawie 2 tyś więcej sprzedanych sztuk w zaledwie dwa dni na samym kokosowym. Za kilka dni nowy smak. Wiadomo firma zarabia na wszystkim ale te kremy sprzedają się w największej ilości ostatnio.

W internecie działają jak trzeba ich firma zależna co mają 100 procent udziałów sprzedaję odżywki po logiem "blok ekipy" no może to akurat nie jest strzał w 10 ale zasiegi zawsze mają większe.

Na Youtube ten ich trener co reklamuje jak ćwiczyć wydaje się być konkretny więc i odżywki się dobrze sprzedają.

Oni nie tylko sprzedają w necie ale mocno promują w necie swoje produkty
  • Re: Dziwna ta sesja Autor: ~wlamo [31.60.154.*]
    A ja podejdę trochę do tego sypnięcia na koniec z innej strony... Ciężko nam zostać zauważonym z braku info na ESPI, aż do raportu za Q3. Sypnięcię spowodowało że ledwo kilka tysięcy akcji i znów wracamy na 2.00 co wygeneruje wzrost na dzień dobry na poziomie 10%, więc może ludzie zlecą się do zielonego, a potem to już górki na 3.00, tym bardziej, że premiera nowego smaku nadchodzi, więc wydaje mi się, że te granie na spadki kilka dni przed jest celowe :) Mam nadzieję, że tak samo myślał ten kto zrzucał :>
[x]
SFD -2,15% 3,19 2025-10-06 16:48:49
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.