Nie wytrzymam muszę odpisać !! Kogo to obchodzi ? Masz tu jakiś fanklub z którym się tym dzielisz ? Mamy ci bić brawo czy czego oczekujesz ? Dobrze że 1 września już blisko i dzieci wrócą do szkoły.
Irytacja i napiecie Jerrego rosną, bo na straganie Inteliwise dwoi sie i troi po nickiem mrocznesredniowiecze i nie moze nagonic inwestorow- troche gimbazy nabiera sie na jego wykresy, analizy i statystyki, ale ogolnie lipa- moze RB ci pociagnie...? Zadzwon do kolegi
Zacznijcie brać leki Panowie. Schizofrenię się leczy. Mam nadzieję że mrocznego widzisz wszędzie tylko na forum, bo jeśli również pod każdym kamieniem na ulicy to jest już z tobą bardzo źle. Pozdrawiam :)
Pewnie że mam. I zdaje sobie sprawę że cały ruch i generowany wolumen to RB zrobił nikt inny. I oczywiście chce żeby rosło ale wkurza mnie takie "prostackie" naganianie i dyskusja z mrocznym gdzie on pisze zdanie a 10 innych osób elaboraty jeden lepszy od drugiego i bardziej obraźliwy. Kto jest tu długo to mrocznego zna i wie że szkoda z nim gadać. Tak samo "kuweta" wiadomo ze to chorągiewka w zależności czy akurat kupuje czy sprzedaje. No a już najśmieszniejsze jest to że jak ktoś ma inne zdanie to od razu forumowy dedektyw odkrywa jego prawdziwą tożsamość. (A jest tylko jedna prawdziwa nazywa się MROCZNY)
Romek, ja się już boje czy mi się nie udzieliło od Ciebie ”buhahaha" kojarzy mi się tylko z NIM !! Dawaj poszlakę, pósmiejemy się razem.
Rado nie boli mnie że kupujesz, tylko odebrałem to jak takie trochę naganianie a prawda jest taka że indywidualni tu guzik mogą. Stety lub nie RB rozdaje karty przynajmniej do czasu rozkręcenia się heapu na Medium (taka mam nadzieję). Życzę żebyśmy byli bogaci. Pozdrawiam
Dnia 2020-08-25 o godz. 16:13 ~Romek napisał(a): > No i prosze, sam Mroczny ręką własna wpadl do nas- nie moze biedaczysko od nas sie wyrwac. Na Inteliwise ma poziom posluchu jak Trybun(a) Ludu
Może tak, może nie - nie jest to wymierne. Przynajmniej nie tak, jak wymierne są obroty - większe na ITL niż na tej perle wydźwigniętej do absurdalnego poziomu przez fundusz, który jak widać nie ma pomysłu co dalej, bo jego emisariusze wiją się tutaj w przezabawnych argumentacjach typu "a was Murzynów biją".