• Nie wytrzymałem Autor: ~Rado [193.0.197.*]
    Znowu dokupiłem dzisiaj po 198 zł. To jest silniejsze ode mnie. Pozdrawiam, Rado (aka Ptasibrzuch)
  • Re: Nie wytrzymałem Autor: ~SzczeryJerry [46.134.159.*]
    Nie wytrzymam muszę odpisać !! Kogo to obchodzi ? Masz tu jakiś fanklub z którym się tym dzielisz ? Mamy ci bić brawo czy czego oczekujesz ? Dobrze że 1 września już blisko i dzieci wrócą do szkoły.
  • Re: Nie wytrzymałem Autor: ~Blo [78.8.126.*]
    Ja to raczej bym podziękował koledze, gdy by nie kupił 500 akcji dzisiaj to obrót był by 0 i by ich GPW na fixingi wyrzuciło.
  • Re: Nie wytrzymałem Autor: ~Karim [46.215.158.*]
    uuu, to przykro mi Jerry. Zatem od 1 września opuszczasz forum w godzinach sesyjnych? Do której klasy chodzisz? siódmej?
  • Re: Nie wytrzymałem Autor: ~Romek [37.225.55.*]
    Irytacja i napiecie Jerrego rosną, bo na straganie Inteliwise dwoi sie i troi po nickiem mrocznesredniowiecze i nie moze nagonic inwestorow- troche gimbazy nabiera sie na jego wykresy, analizy i statystyki, ale ogolnie lipa- moze RB ci pociagnie...? Zadzwon do kolegi
  • Re: Nie wytrzymałem Autor: ~Rado [193.0.197.*]
    To fakt, straszną złość wywołuje u niego każdy zakup BLO przez drobnych. W końcu powinno po jego staraniach powinni sprzedawać, a nie kupować!
    Zacznijcie brać leki Panowie. Schizofrenię się leczy. Mam nadzieję że mrocznego widzisz wszędzie tylko na forum, bo jeśli również pod każdym kamieniem na ulicy to jest już z tobą bardzo źle. Pozdrawiam :)
    SzczeryJerry odpowiedz na jedno proste pytanie- masz akcje blo?
    Mrocznego widze tez przez lornetke. Mroczny, moze nie my jestesmy w schizofrenii, tylko Ty w mateixie? Odbierales juz dzisiaj telefon od Orfeusza?
    Pewnie że mam. I zdaje sobie sprawę że cały ruch i generowany wolumen to RB zrobił nikt inny. I oczywiście chce żeby rosło ale wkurza mnie takie "prostackie" naganianie i dyskusja z mrocznym gdzie on pisze zdanie a 10 innych osób elaboraty jeden lepszy od drugiego i bardziej obraźliwy. Kto jest tu długo to mrocznego zna i wie że szkoda z nim gadać. Tak samo "kuweta" wiadomo ze to chorągiewka w zależności czy akurat kupuje czy sprzedaje. No a już najśmieszniejsze jest to że jak ktoś ma inne zdanie to od razu forumowy dedektyw odkrywa jego prawdziwą tożsamość. (A jest tylko jedna prawdziwa nazywa się MROCZNY)
    Dobrze Jerry probujesz odwrocic kota ogonem. Jak poprosisz, to podam Ci prosta poszlake, dlaczego jestes Mrocznym, buhahaha
    Romek, ja się już boje czy mi się nie udzieliło od Ciebie ”buhahaha" kojarzy mi się tylko z NIM !! Dawaj poszlakę, pósmiejemy się razem.
    Rado nie boli mnie że kupujesz, tylko odebrałem to jak takie trochę naganianie a prawda jest taka że indywidualni tu guzik mogą. Stety lub nie RB rozdaje karty przynajmniej do czasu rozkręcenia się heapu na Medium (taka mam nadzieję). Życzę żebyśmy byli bogaci. Pozdrawiam
    Jerry, zlapales sie na haczyk nawet w ostatnim poscie- meoczny niecierpi mojego „buhahaha” i ty tez na to natychmiast zwrociles uwage
  • Re: Nie wytrzymałem Autor: ~Rado [176.115.85.*]
    A może to jakiś krewny mrocznego?
    Radziu, to moze byc ten blizniak z opowiadania Pawelka...
  • Re: Nie wytrzymałem Autor: ~mroczneśredniowiecz [94.254.175.*]
    Dnia 2020-08-25 o godz. 15:26 ~Romek napisał(a):
    > Radziu, to moze byc ten blizniak z opowiadania Pawelka...

Zaczynasz cierpieć na syndrom odrzucenia mój politurowany trybunie.

No i prosze, sam Mroczny ręką własna wpadl do nas- nie moze biedaczysko od nas sie wyrwac. Na Inteliwise ma poziom posluchu jak Trybun(a) Ludu
  • Re: Nie wytrzymałem Autor: ~mroczneśredniowiecz [94.254.175.*]
    Dnia 2020-08-25 o godz. 16:13 ~Romek napisał(a):
    > No i prosze, sam Mroczny ręką własna wpadl do nas- nie moze biedaczysko od nas sie wyrwac. Na Inteliwise ma poziom posluchu jak Trybun(a) Ludu

Może tak, może nie - nie jest to wymierne.
    Przynajmniej nie tak, jak wymierne są obroty - większe na ITL niż na tej perle wydźwigniętej do absurdalnego poziomu przez fundusz, który jak widać nie ma pomysłu co dalej, bo jego emisariusze wiją się tutaj w przezabawnych argumentacjach typu "a was Murzynów biją".

To co cię tak boli, że piszę o moim kupnie? Daj sobie na luz. Ciesz się, że ktoś inny widzi teraz potencjał
  • Re: Nie wytrzymałem -Rado Autor: ~dsdsda [83.20.228.*]
    Wcale się nie dziwię że tak reagujesz mając taki " problem" , naganiasz żeby samemu z haka zejść buhahaha
  • Re: Nie wytrzymałem -Rado Autor: ~Rado [176.115.87.*]
    Chciałbyś mieć taką średnia i taka ilość jak ja. Za 40 lat się może dorobisz
  • Re: Nie wytrzymałem -Rado Autor: ~Aptekarz [37.47.186.*]
    Taaa jasne, kuniowi to powiedz
  • Re: Nie wytrzymałem -Rado Autor: ~dsdsda [83.20.228.*]
    Czyli w poniedziałek dalszy zjazd - trzeba było na górce nie kupować ynwestorze :)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [213.241.90.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Nie wytrzymałem Autor: ~mroczneśredniowiecz [5.173.9.*]
    Dnia 2020-08-25 o godz. 13:39 ~Rado napisał(a):
    > Znowu dokupiłem dzisiaj po 198 zł. To jest silniejsze ode mnie. Pozdrawiam, Rado (aka Ptasibrzuch)

Dasz nam Rado printscreena z tej historycznej transakcji?

[x]
BLOOBER -0,39% 25,65 2025-10-24 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.