• GROSZOŁAPY WON Autor: ~Lana [37.47.138.*]
    Nie mogę patrzeć na groszołapów.
    Po co sprzedajecie poniżej wartości GŁUPCY ?!!!
    Przecież to nie ma najmniejszego sensu. Tylko psujecie rynek.
    5 skupuje i jak groszołapy nie sprzedają cena akcji rośnie.
    PO CO ZAROBIĆ 500 zł, skoro można poczekać i zarobić 5000 zł.
    OGARNIJCIE się !!!!
  • Re: GROSZOŁAPY WON Autor: ~KH [37.47.138.*]
    Racja...!!!!
  • Re: GROSZOŁAPY WON Autor: ~ader [37.47.138.*]
    TAK !! Zdecydowanie TAK.
  • Re: GROSZOŁAPY WON Autor: ~ból [5.173.244.*]
    Jak mam zarabiać na groszach 10 tyś miesięcznie to kolejne kółko już można zaczynać a wy kiście w skarpetkach dalej ! Oby tak dalej chomiki !!!
  • Re: GROSZOŁAPY WON Autor: ~Lana [37.47.140.*]
    Idź kręcić te kółka gdzieś indziej...
    No i idź na odwyk, bo z Twoich wypowiedzi wynika, że masz problem, kiedy nie grasz ciągle...
    Nałogowe granie nie da Ci na dłuższą metę zarobku, Stracisz wszystko. Nawet nie będziesz wiedział kiedy.
    I nie pisz, że nie masz problemu, bo nałogowi gracze nigdy nie widzą u siebie problemu...
    Pogódź się z tym i idź na odwyk. DOBRZE radzę...
  • Re: GROSZOŁAPY WON Autor: ~ból [5.173.244.*]
    Nie no lepiej rozbić puszkę z groszami kupić parę akcji i z palcem w nosie czekać i liczyć na 1000% zysku najlepiej w tydzień! !!! Kto tu się musi leczyć to nie będę pokazywał palcem.
  • Re: GROSZOŁAPY WON Autor: ~ella [37.47.140.*]
    Nie ma co się rzucać. Dobrze Ci radzi. Pomyśl o swoim problemie.
    Kiedy nic się nie dzieje (to znaczy "muli") to już chodzisz i się denerwujesz. Niby wszystko ok, ale czegoś brakuje... Co?
    To jest problem... I zamiast się ciskać, pomyśl aby szybko przestać, bo potem przegrasz wszystko. Majątek, rodzinę, długi... To nie ma sensu. Pomyśl dla dobra rodziny i swojego terapii zanim jeszcze nie jest za późno...
  • Re: GROSZOŁAPY WON Autor: ~TOTO [37.47.138.*]
    RACJA !!! WON !!!
    NIE PSUĆ RYNKU za 112,69 zł
  • Re: GROSZOŁAPY WON Autor: ~CCCP [79.184.0.*]
    O co ten szum? Chłopak zarabia na kóleczkach i ok. Ma łeb na karku i dobrze. Kurs jest na górce i będzie okazja do odkupienia taniej. O co więc biega?
    Wiesz, myślałam, żeś mądrzejszy...
    Kółka szkodzą kiedy duzi skupują. Rozumiesz czy nie...?
    Jeśli nie - wytłumaczę jak amatorce...?
    Daj znać czy potrzebujesz wiedzy czy ją masz i chlapnąłeś głupotę...?
  • Re: GROSZOŁAPY WON Autor: ~Vip [188.146.183.*]
    No i to jest głos rozsądku, czy nie lepiej utrzymywać pewien standart doradzadź lecz nie nakazywać, przestrzegać a nie na siłę podkręcać że jest oki. Takich ludzi lubię poczytać pozdro
  • Re: GROSZOŁAPY WON Autor: ~Lana [37.47.140.*]
    Żenada.
    Niszowy, uzależniony chłopiec.
    Musi grać ciągle i ciągle i ciągle...
  • Re: GROSZOŁAPY WON Autor: ~ból [5.173.225.*]
    Niszowy to ty masz poziom inteligencji, już nie mówiąc o poziomie kreatywność tych co trzymają palec w nosie klepiąc zdrowaśki na kolanach z prośbami o 1000% zysk, plując jadem na mających na karku głowę kreatywnych inwestorów swojego kapitału!!! Nawet mi was już nie żal jak po kolejnych spadkach i wzrostach zostajecie z ręką w nocniku. Kto się boi ryzyka że pociąg odjedzie ten powinien barany liczyć a nie liczyć na zyski !!!
  • Re: GROSZOŁAPY WON Autor: ~Vip [188.146.181.*]
    Hmm, cholera też racja, każdy ma własny rozum i postępuje według swojego widzimisię. Przynajmniej już banda wymoczków nie pieje jak to za chwil parę będzie high life. Ja już kochani odbijam z tych sadów, moja rola dobiegła końca i niech każdy znajdzie to co chce. Klaszczcie komedia skączona. .....
    Inwestor swojego kapitału...
    No brzmi nieźle. Buuuuu ha ha ha
    Pewnie jeździsz wieś-wagenem i kręcisz kółka....
  • Re: GROSZOŁAPY WON Autor: ~ból [5.173.250.*]
    Nie trafiłeś próbuj dalej marząc o tym by się wozić wieś-wagenem "inteligent" ręce opadają.
  • Re: GROSZOŁAPY WON Autor: ~donCiccio [37.248.224.*]
    Szpekulanty dalej się wyginacie ? Nie ten poziom !
  • Re: GROSZOŁAPY WON Autor: ~ból [5.173.250.*]
    Groszolapy z każdym dniem patrzą na kurs i z każdym dniem na większą ilość akcji z przeznaczonego na spółkę kapitału ich stać a ty najwidocznie płaczesz co noc że znów w plecy klepiąc zdrowaśki by urosło i przytulając skarpete z akcjami.
  • Re: GROSZOŁAPY WON Autor: ~GEREMY [37.47.133.*]
    RACJA.
    Groszołapy psują rynek... TO FAKT.
    Co tylko ruszy, jakiś cep sprzedaje i znowu muli albo spada.
    To zwykła spekuła. Powinno być to karane.!!!!
[x]
MILLENNIUM 4,46% 19,89 2026-05-25 16:49:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.