Nie mogę patrzeć na groszołapów. Po co sprzedajecie poniżej wartości GŁUPCY ?!!! Przecież to nie ma najmniejszego sensu. Tylko psujecie rynek. 5 skupuje i jak groszołapy nie sprzedają cena akcji rośnie. PO CO ZAROBIĆ 500 zł, skoro można poczekać i zarobić 5000 zł. OGARNIJCIE się !!!!
Idź kręcić te kółka gdzieś indziej... No i idź na odwyk, bo z Twoich wypowiedzi wynika, że masz problem, kiedy nie grasz ciągle... Nałogowe granie nie da Ci na dłuższą metę zarobku, Stracisz wszystko. Nawet nie będziesz wiedział kiedy. I nie pisz, że nie masz problemu, bo nałogowi gracze nigdy nie widzą u siebie problemu... Pogódź się z tym i idź na odwyk. DOBRZE radzę...
Nie no lepiej rozbić puszkę z groszami kupić parę akcji i z palcem w nosie czekać i liczyć na 1000% zysku najlepiej w tydzień! !!! Kto tu się musi leczyć to nie będę pokazywał palcem.
Nie ma co się rzucać. Dobrze Ci radzi. Pomyśl o swoim problemie. Kiedy nic się nie dzieje (to znaczy "muli") to już chodzisz i się denerwujesz. Niby wszystko ok, ale czegoś brakuje... Co? To jest problem... I zamiast się ciskać, pomyśl aby szybko przestać, bo potem przegrasz wszystko. Majątek, rodzinę, długi... To nie ma sensu. Pomyśl dla dobra rodziny i swojego terapii zanim jeszcze nie jest za późno...
Wiesz, myślałam, żeś mądrzejszy... Kółka szkodzą kiedy duzi skupują. Rozumiesz czy nie...? Jeśli nie - wytłumaczę jak amatorce...? Daj znać czy potrzebujesz wiedzy czy ją masz i chlapnąłeś głupotę...?
No i to jest głos rozsądku, czy nie lepiej utrzymywać pewien standart doradzadź lecz nie nakazywać, przestrzegać a nie na siłę podkręcać że jest oki. Takich ludzi lubię poczytać pozdro
Niszowy to ty masz poziom inteligencji, już nie mówiąc o poziomie kreatywność tych co trzymają palec w nosie klepiąc zdrowaśki na kolanach z prośbami o 1000% zysk, plując jadem na mających na karku głowę kreatywnych inwestorów swojego kapitału!!! Nawet mi was już nie żal jak po kolejnych spadkach i wzrostach zostajecie z ręką w nocniku. Kto się boi ryzyka że pociąg odjedzie ten powinien barany liczyć a nie liczyć na zyski !!!
Hmm, cholera też racja, każdy ma własny rozum i postępuje według swojego widzimisię. Przynajmniej już banda wymoczków nie pieje jak to za chwil parę będzie high life. Ja już kochani odbijam z tych sadów, moja rola dobiegła końca i niech każdy znajdzie to co chce. Klaszczcie komedia skączona. .....
Groszolapy z każdym dniem patrzą na kurs i z każdym dniem na większą ilość akcji z przeznaczonego na spółkę kapitału ich stać a ty najwidocznie płaczesz co noc że znów w plecy klepiąc zdrowaśki by urosło i przytulając skarpete z akcjami.