• Gerda broker Autor: ~Kazik [185.93.94.*]
    https://dzienniksledczy.pl/zarzad-alpha-bridge-broker-gerda-broker-zatrzymany-przez-cba/
  • Re: Gerda broker Autor: ~Niewiem [83.7.181.*]
    No fajnie ale Gerda to problem obligatariuszy, a akcjonariusze czekają na kajdanki u dziadka i brodacza.
  • Re: Gerda broker Autor: ~tygrys_myszowaty [89.76.218.*]
    Cóż, razem z akcjonariuszami 3mam kciuki za to, aby Lefanowicz & Co. nawiązali komunikację werbalną ze śledczymi i upływ wieku aby nie zakłócił ich pamięci o tym, jak się dogadywali z Jasiem.
    Niestety, dla wszystkich oczekujących tego że ww. wraz Jasiem przeniosą się na długie lata na wikt i opierunek na koszt podatnika, muszę niestety zmartwić - za Wielką Kałużą pewnie dostali by dożywocie razy 3, a Kraju Nadwiślańskim max3 lata, z czego wyjda po roku - o ile w ogóle cokolwiek dostaną.
  • Re: Gerda broker Autor: spock55 [62.69.247.*]
    Zarząd Fluida spokojnie dałoby się wsadzić za zaległości do ZUS i za przewał z emisją akcji z opcją ich odkupu za 1.20 z tego co pamiętam. Ja straciłem trochę kasy ale traktuje to jaką nauczkę. W żadne bajki żadnych zarządów już nie wierzę. Jest zysk to wywalam, niech inni zarabiają. Tu też spokojnie można było wywalić po tych lewych kontraktach w Indonezji bo było powyżej 1.30. A sam wklejałem siedziby tych sarshamid w jakiś barakach hehe
  • Re: Gerda broker Autor: ~NIEwiem [83.7.181.*]
    Dnia 2020-08-22 o godz. 13:53 spock55 napisał(a):
    > Zarząd Fluida spokojnie dałoby się wsadzić za zaległości do ZUS i za przewał z emisją akcji z opcją ich odkupu za 1.20 z tego co pamiętam. Ja straciłem trochę kasy ale traktuje to jaką nauczkę. W żadne bajki żadnych zarządów już nie wierzę. Jest zysk to wywalam, niech inni zarabiają. Tu też spokojnie można było wywalić po tych lewych kontraktach w Indonezji bo było powyżej 1.30. A sam wklejałem siedziby tych sarshamid w jakiś barakach hehe

Ale co tam barak, zobacz sobie na LinkedIn i Fejsie jak się w wielkim świecie z wielkimi personami wozi Pan Rudi Poespoprodjo, ten od Melchora.
  • Re: Gerda broker Autor: ~Taaa [62.69.247.*]
    I tu pojawia się ciekawy wątek. Czy pietrzkiewicz i Gładki na serio wierzyli w te kontrakty z tymi przewalaczami z Indonezji czy po prostu grali na czas i wiedzieli że są lewe? Trochę obligów pod to opchneli. W pierwszym przypadku są durniami, w drugim powinni siedzieć razem z kumplami z Gerdy.
[x]
FLUID -4,76% 0,10 2020-02-17 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.