• Rekordy sprzedazy. Autor: rekintrader [83.22.233.*]
    A co dopiero bedzie w 4 Q, kiedy to zawsze był najlepszy.
  • Re: Rekordy sprzedazy. Autor: ~KolejnyRekord [83.30.116.*]
    Na dniach wyniki za Sierpień. Będzie kolejny rekord? 20 % większa sprzedaż? We wrześniu raport za 2 kwartał. Powinni skorygować zysk w górę za 1 kwartał. Czyli kolejny rekord będzie.
  • Re: Rekordy sprzedazy. Autor: ~nowak [89.64.84.*]
    Same rekordy, tylko jakoś kurs nie chce rosnąć :-(
  • Re: Rekordy sprzedazy. Autor: ~Adam [83.6.73.*]
    Kurs prędzej czy później odbije, cierpliwości.
  • Re: Rekordy sprzedazy. Autor: ~Okazja [83.30.161.*]
    Okazja do kupna poniżej 13 zł.
  • Re: Rekordy sprzedazy. Autor: ~Aro88 [87.116.242.*]
    Dnia 2020-08-31 o godz. 09:39 ~Okazja napisał(a):
    > Okazja do kupna poniżej 13 zł.

okazja do kupna to będzie na wsparciu po 12,5 jak zwieracze puszczą do końca, na razie popuszcza już w majty :/
    nie ciekawie to wygląda, bo wisimy na dolnej granicy kanału wzrostowego a częściowo już jesteśmy za linią ehh.

• Re: Rekordy sprzedazy. Autor: ~HelikopterZforsa [194.28.188.*]
    Tez nie jestem zachwycony kursem. Ciagle spada mimo dobrych wynikow a zarzad jakos nie potrafi stworzyc dobrego PR i pojechac z akcjami na nim, teraz bylby idealny czas do tego a tymczasem codziennie w dol, nie wiem czy lepsze wyniki za kolejne kwartaly zrownowaza spadki jak medialnie TiM nie istnieje.
    Oczywiscie ktos powie ze kurs to fundy itp ale teraz ulica mocno w gilde weszła i należałoby to wykorzystać, taki marazm PRowy na dobre na pewno nie wyjdzie. No ale czekamy, fundamnety tutaj sa, brakuje tylko wzrostow...
  • Re: Rekordy sprzedazy. Autor: ~kylu [91.228.8.*]
    Wiem jak działa ta bananowa giełda, akcje TIM 9zł wpa fundusz i podbija o 30% ulica widz i się dodłącza a jak nie widzi to podbitka na drugi dzień o 10% i lecimy do góry zazwyczaj 100% a niekiedy i więcej zależy jak leszcze biorą i fundusz zaczyna realizację zysków bo on kontroluje sytuację, firma spada do normalnego poziomu czyli 9zł i mniej więcdj koło tej ceny balansuje przez kolejne kilka lat i nie ważne czy ma super zyski jak widać dobre dane a firmy spadają, jak się troszkę wyleszczyłem to się dowiedziałem jak to działa, sama spekulacja na newconnect, lepiej kupić PKO BP, PKO SA i mieć zysk ale po roku dwóch niż szybką stratę
  • Re: Rekordy sprzedazy. Autor: ~Aro88 [89.79.193.*]
    Dnia 2020-08-31 o godz. 16:23 ~kylu napisał(a):
    > Wiem jak działa ta bananowa giełda, akcje TIM 9zł wpa fundusz i podbija o 30% ulica widz i się dodłącza a jak nie widzi to podbitka na drugi dzień o 10% i lecimy do góry zazwyczaj 100% a niekiedy i więcej zależy jak leszcze biorą i fundusz zaczyna realizację zysków bo on kontroluje sytuację, firma spada do normalnego poziomu czyli 9zł i mniej więcdj koło tej ceny balansuje przez kolejne kilka lat i nie ważne czy ma super zyski jak widać dobre dane a firmy spadają, jak się troszkę wyleszczyłem to się dowiedziałem jak to działa, sama spekulacja na newconnect, lepiej kupić PKO BP, PKO SA i mieć zysk ale po roku dwóch niż szybką stratę

Grodno leci, oze ogólnie też w korekcie a ty piszesz o jakiś ustawkach i realizacji zysków xD rozumiem gdyby kurs były na 15-20 zł a nie 13zł, całe gpw w marazmie.
    Kurs jest na wsparciu 12,5 jak to puści to mamy 12 zł z którym kurs długo walczył żeby go wybić i co raz bardziej mam wrażenie że tam się zatrzymamy przed wynikami, a później będzie znowu odrabianie strat.
    Nie sprzedałem przy 17 i nie sprzedam przy 12 i wcale nie lepiej ładować się w pko, lepiej tutaj nadstawić się na 12 i czekać niż tam ładować i liczyć na marny zysk.
  • Re: Rekordy sprzedazy. Autor: ~Slav [188.146.43.*]
    A co to się stało że taki marny zysk netto mieli w 1q? Przychód byl ok
  • Re: Rekordy sprzedazy. Autor: adam.1983 [31.60.21.*]
    Dnia 2020-09-10 o godz. 10:39 ~Slav napisał(a):
    > A co to się stało że taki marny zysk netto mieli w 1q? Przychód byl ok

kurs euro
[x]
TIM 0,00% 50,50 2024-03-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać